De Intal BeloningsMethode

De Intal BeloningsMethode

Wat is De Intal BeloningsMethode

De Intal BeloningsMethode (DIBM) is een manier van belonen die onderdeel is van De Intal Methode. Met de Intal Methode halen wij het beste uit onze Intalisten en bereiken wij samen duurzaam succes. Het is de leidraad voor de manier waarop wij met elkaar omgaan, onze krachtige cultuur. DIBM is ontstaan vanuit de kernwaarden van De Intal Methode (jij, wij, groei, open en durf). Een passende beloningsmethode voor onze Intalisten.

Deze methode is gebaseerd op samen beslissen, openheid en kritisch durven zijn. Onderdeel van DIBM is dat de salarissen en overige arbeidsvoorwaarden van alle Intalisten op kantoor bij Intal transparant zijn. Dat past ook bij de kernwaarde 'open'.

Hoe werkt DIBM?

DIBM houdt in dat er jaarlijks per team een budget aangesteld wordt dat elk team onderling met elkaar mag besteden aan salarisverhoging. Met een speciale beloningstool gaan de teamleden met elkaar in gesprek over het salaris, de persoonlijke ontwikkeling en de geleverde persoonlijke prestaties van het afgelopen jaar. Door diverse fases van de tool grondig te doorlopen wordt er uiteindelijk gezamenlijk bepaald hoeveel salarisgroei ieder teamlid krijgt. Het nieuwe maandsalaris is direct na afloop van het gesprek bekend.

De Intal Methode

Wat brengt DIBM ons?

DIBM wordt door de medewerkers als een eerlijke manier van belonen gezien; de kracht is dat het past bij wie wij zijn. DIBM is anders en versterkt onze cultuur.

Wij durven de salarissen open te gooien, wij durven kritisch naar elkaar te zijn en wij nemen samen beslissingen. Intalisten die goed functioneren en een meerwaarde zijn voor de organisatie worden hiervoor beloond.

Daarnaast geeft DIBM je inzicht in jouw talenten, jouw verbeterpunten en biedt het heldere handvatten om het volgende jaar anders beloond te worden. Een waardevolle methode dus voor de organisatie en voor onze Intalisten.

Ik wil graag meer weten over DIBM of De Intal Methode

Let's connect