Intal Arbeidsvoorwaarden

Intal Arbeidsvoorwaarden

Intal Arbeidsvoorwaarden

Hieronder vind je - geclusterd per pijler van De Intal Methode - onze arbeidsvoorwaarden. Arbeidsvoorwaarden gaan over meer dan alleen salaris. Alles waarmee jij bij Intal gewaardeerd wordt en wat het werken bij Intal uniek maakt, lees je hieronder terug.

JIJ

JIJ

Onder de pijler JIJ vallen alle primaire arbeidsvoorwaarden waar je als collega bij Intal recht op hebt:

 • een goed en eerlijk salaris waar je bovendien zelf veel invloed op hebt. Hoe fijn is dat! 
 • 8 weken verlof per jaar! Met 27 vakantiedagen en 13 ADV-dagen blijft jouw werk en privé optimaal in balans. We vieren kerstvakantie met twee weken collectief vrij en we genieten van twee weken collectieve zomervakantie. Per jaar kunnen daarnaast nog een aantal collectieve dagen ingepland worden. De overige weken kun je naar eigen inzicht inzetten. Daarbij heb je natuurlijk ook recht op 8% vakantiegeld. Waar gaat jouw trip naartoe? 
 • een gedegen pensioenregeling bij PME. Zodat je er ook op je oude dag warmpjes bij zit. 
 • een reiskostenvergoeding van 0,21 cent per kilometer (met een maximum van 60 km per dag) en natuurlijk gelegenheid om thuis te werken met, afhankelijk van je rol, een bescheiden thuiswerkvergoeding en de mogelijkheid tot een thuiswerkplek. 
 • sociale verzekeringen: WIA-bodem, WGA-Hiaat standaard, WGA-Hiaat aanvullend. Zodat er bij eventuele arbeidsongeschiktheid ook goed voor je wordt gezorgd
 • mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve zorgverzekering van het Zilveren Kruis.

WIJ

WIJ

Onder de pijler WIJ vallen alle 'sociale' arbeidsvoorwaarden: 

 • je komt te werken in een klein en krachtig team van maximaal 9 teamleden. Persoonlijke aandacht voor elkaar is daarmee vanzelfsprekend, net als veel invloed en een gezellige sfeer! 
 • onder de noemer 'feel connected' organiseren we regelmatig leuke activiteiten om verbinding te maken, zowel met collega's onderling als met relaties uit de branche. Hou jij van feestjes? Dan zit je bij Intal goed op je plek! Per jaar komen vrijmibo's, Intal Updates, teamuitjes, Intal uitjes, barbecues, kerstborrels en mountainbike clinics regelmatig voorbij. Ons overactieve feestcomité organiseert ook regelmatig buiten het werk om stapavondjes of festivalbezoeken voor de liefhebbers. Genoeg te genieten dus!

WIl je meer lezen over werken bij Intal?

Klik hier

OPEN

OPEN

Onder de pijler OPEN vallen alle zaken die we bij Intal bewust zo transparant mogelijk organiseren:

 • eens per kwartaal organiseren we op vrijdagmiddag een Intal Update. Tijdens deze Update delen we alle financiële resultaten van de afgelopen maanden en wordt andere waardevolle kennis gedeeld. Stel al je vragen, er zijn geen taboes! 
 • Ieder team heeft een eigen winst-verliesrekening, waarin kosten en opbrengsten zijn begroot. Met deze openheid stimuleren we collega's om ook ondernemend mee te denken. 
 • Binnen de teams werken we met salaristransparantie. Teamleden weten van elkaar wat ze verdienen en mogen hier ook over meedenken en meebeslissen. Zo halen we beloningsvraagstukken uit de taboesfeer en stimuleren we teams om hierover het gesprek aan te gaan. 
 • Alle overleggen bij Intal staan open voor andere collega's, tenzij er duidelijke redenen zijn om dit niet te doen. Dit betekent dat collega's ook bij klant-, sollicitatie- of ontwikkelgesprekken aan kunnen haken. Neem jij ook weleens deel aan een ander overleg?

DURF

Durf
 • Dit jaar doen alle collega's mee met De Intal DURF Bucketlist Loterij. Iedere collega vult een wens in op het gebied van DURF en aan het einde van het jaar worden enkele wensen in vervulling gebracht. 
 • We stimuleren collega's om zoveel mogelijk proactief deel te nemen aan overleggen en je stem te laten horen. Intal is gebouwd op actieve betrokkenheid en op jezelf durven uitspreken, ook als dat betekent dat je een kritisch geluid laat horen. Daarnaast stimuleren we mensen om met ideeën te komen en ondernemerschap te tonen. 
 • Bij Intal vinden we het belangrijk dat je jezelf kunt zijn. We hebben geen dresscode, geen vaste werktijden en werken volgens het motto: 'Regel 1: Er zijn geen regels.' Eigen verantwoordelijkheid en uitgaan van vertrouwen en volwassenheid staan daarbij centraal

Meer lezen over De Intal Methode?

Go!

GROEI

GROEI

Onder de pijler GROEI staan alle arbeidsvoorwaarden die te maken hebben met (persoonlijke) ontwikkeling:

 • Intal ontwikkelt zich als Intalisten zich ontwikkelen. Daarom vinden we het belangrijk dat je de gelegenheid hebt om via verschillende kanalen jezelf verder te ontwikkelen. Eens per jaar kun je via De Intal Academy deelnemen aan opleidingen, cursussen, Intal Talks en stages. Heb je een andere ontwikkelwens? Bespreek deze in je team en ga aan de slag! We reserveren in ieder geval €500,- per persoon per jaar voor jouw persoonlijke ontwikkeling. 
 • Ontwikkeling gaat ook over groeien als persoon, bijvoorbeeld door mindfulness of (mentale) coaching als jij daar behoefte aan hebt. We werken hierin samen met Open Up; een online platform voor psychologische begeleiding. Een aantal fanatieke collega's sport daarnaast na het werk of doet mee met stoptober. Welk goed voornemen pak jij binnenkort op? 
 • Bij Intal werken we volgens het LEAN gedachtegoed. We zien verandering en verbetering als een constante beweging die nodig is om vooruitstrevend te zijn en te blijven. Hierin krijg jij als collega ook de kans om impactvolle verbeteringen door te voeren.