Intal in de media

Intal in de media

3 mooie artikelen in 1 maand

Wanda Beerepoot,

Deze maand vind je maar liefst 3 artikelen in de vakbladen Gevelbouw en Stedenbouw. We vertellen in deze artikelen over onze Product Business Unit, Our Domain in Rotterdam en Westbeat in Amsterdam. 

INTAL IN GEVELBOUW

Je vindt een Intal artikel in Gevelbouw. In het artikel lees je waarom wij sterk zijn in zowel standaard kozijnen als klant- of projectspecifiek maatwerk. Omdat de manier van aanpak bij beide stromingen anders is, spelen wij daar goed op in. Wij hebben daarom twee aparte business units opgericht waarmee wij onze opdrachtgevers bedienen op de manier die daarbij wenselijk is.

Klik hier om het artikel te lezen.

OUR DOMAIN IN STEDENBOUW

Deze maand is er ook een Intal artikel gepubliceerd in Stedenbouw. Wij vertellen in het artikel over het indrukwekkende project Our Domain in Rotterdam. In hartje Rotterdam, op steenworp afstand van de Markthal, staat deze 70 meter hoge woontoren. Het is een historisch beladen stukje Rotterdam: door het bombardement in 1940 was hier alles volledig vernietigd. Sindsdien is er op deze plek niet meer gebouwd. De woontoren wordt dan ook beschouwd als het laatste puzzelstuk van de Rotterdamse reconstructie. Het ontwerp refereert aan de stoere Rotterdamse wederopbouwarchitectuur, waarbij de bijzondere gevelbekleding met grillige print verwijst naar de chaos na het bombardement. Als teken van hoop en veerkracht is de gevel in de avond een subtiel lichtbaken voor de stad.

Klik hier om het artikel te lezen

VMRG ARTIKEL WESTBEAT IN GEVELBOUW

In Gevelbouw staat deze maand een VMRG artikel over Westbeat. Wij vertellen in dit artikel over Westbeat en onze bijdrage aan deze eyecatcher in Amsterdam. Westbeat, een prestigieus project naar een ontwerp van Studioninedots, is de grote winnaar van de Gouden AAP 2021. Westbeat was voor ons een uitdagend en prachtig project waarbij wij in opdracht van Heddes Bouw & Ontwikkeling onze aluminium kozijnen en vliesgevels hebben ontwikkeld, geproduceerd, geleverd en gemonteerd. Met name de combinatie van repeterende grote aantallen kozijnen en een complexe uitvoering van getoogde vliesgevels laat zien waar wij als Intal goed in zijn.

Klik hier om het artikel te lezen.