Vier op een rij!

Vier op een rij!

Artikel in Gevelbouw 2, 2021

Wanda Beerepoot,

In Amsterdam vind je vier Student Experience studentencomplexen waarin zo'n 2.300 studentenwoningen zijn gevestigd. Daarin zijn er in totaal zo’n 2.300
studentenwoningen in Amsterdam gevestigd, verdeeld over Student Experience Amsterdam Zuidas (voorheen Ravel Residence), Student Experience Amsterdam Amstel (voorheen AmstelHome), Student Experience Amsterdam NDSM (voorheen Nautique Living) en tot slot dus Student Experience Amsterdam Minervahaven.

De vier studentencomplexen van Student Experience International Amsterdam (SEI Amsterdam) zijn gerealiseerd in opdracht van de onafhankelijke, zelfstandig opererende vastgoedontwikkelaar en -beheerder Student Experience. Bij de studentencomplexen staan beleving, service, gastvrijheid en sfeer centraal.

12.000 M2 ALUMINIUM KOZIJNEN EN VLIESGEVELS

Voor alle vier projecten werd gekozen voor het merk Intal. Wij produceerden en monteerden in totaal zo'n 12.000 m2 aan circulaire aluminium kozijnen en vliesgevels! Een perfecte technische uitvoering begint met vertrouwen en dat vertrouwen was er. Doordat wij de Nederlandse bouwmethodes kennen en met name sterk zijn als het modulair opgebouwde gebouwen betreft, is Intal de beste partner voor dergelijke projecten, in dit geval voor Student Experience. Bovendien kunnen we met onze veelzijdige circulaire aluminium profielen diverse unieke uitstralingen creëren.

Doordat de studenten een beperkte ruimte hebben, zullen de kozijnen multifunctioneel gebruikt worden. Onze Intal aluminium raam- deur- en vliesgevelsystemen zijn hier uitermate geschikt voor en hebben een lange levensduur.

In Gevelbouw van deze maand vertellen wij over onze manier van werken, onze aluminium geveloplossingen en onze samenwerkingen bij de Student Experience projecten.

Het gehele artikel in Gevelbouw lees je hier.