Yes! We gaan het doen

Yes! We gaan het doen

Notting Hill Hyde Park

Wanda Beerepoot,

Na een traject van ruim 3 jaar en een zeer intensieve voorbereiding met Katwijkse Bouwmaatschappij (KBM) is het gelukt! Wij gaan ruim 7.500 m2 aluminium geveloplossingen, opgebouwd uit ca 1.000 m2 INTAL55 vliesgevels en ca. 6.500 m2 INTAL77RF kozijnen leveren voor het bouwblok Notting Hill Hyde Park Hoofddorp.

EEN HAP

Hyde Park verrijst op de plek van een voormalig kantorenpark niet ver van het station van Hoofddorp. In de wijk worden 3.000 – 4.000 woningen gerealiseerd. Alle blokken binnen Hyde Park moeten voldoen aan bijzondere regels; zo wordt uit ieder gebouw een ‘hap’ genomen en is het dak als vijfde gevel mee ontworpen.

BLOK NOTTING HILL

Het blok Notting Hill waarvoor wij alle aluminium geveloplossingen gaan leveren bestaat uit zes gebouwen rond een binnentuin. Alle gebouwen hebben een andere verschijningsvorm en karakter. Zo is er een ‘hoekhuis aan het water’ met verspringende balkons, een pand met woningen langs schuin oplopende terrassen en een gebouw met inpandige loggia’s. Ook de woningen verschillen qua type en grootte. Wel zijn alle gebouwen voorzien van dubbelhoge entrees en groen. De appartementen van Notting Hill zijn geschikt voor jonge starters op de woningmarkt, maar ook voor ouderen of mensen die een kantoor aan huis willen. Notting Hill is het derde bouwblok. De oplevering staat gepland voor 2022.

DUURZAAM PARTNERSHIP LEIDT TOT MOOIE PROJECTEN

Wij zijn blij met ons partnerschap met KBM. Al bij vele KBM projecten hebben wij als partner gefungeerd voor de aluminium kozijn- en vliesgevelsystemen. Deze jarenlange samenwerking heeft keer op keer aangetoond dat vertrouwen en openheid, enkele kernwaarden die wij met KBM delen, tot succesvolle projecten leidt. Met aanmerkelijk betere prestaties, gelukkigere teamleden en tevreden opdrachtgevers.

SUCCES

Ook voor dit project sloten KBM en Intal al in 2018 de handen ineen om vervolgens de vele uitdagingen op onder andere het gebeid van budget en realisatie aan te gaan. En met succes. De jarenlange voorbereiding is bekroond met een definitieve start van het project met heiwerk in het najaar van 2021. Onze engineering is inmiddels opgestart en de eerste levering van de aluminium Intal gevelelementen staat gepland in 2022. We gaan er samen een succes van maken!