Grensoverschrijdend gedrag? Graag!

Grensoverschrijdend gedrag? Graag!

Columnist INTO business

Wanda Beerepoot,

Sinds dit jaar is Rudy Schipper columnist bij INTO business. Elk kwartaal verschijnt er een column van Rudy in dit mooie magazine. Dit is zijn allereerste bijdrage. Een column met een titel die uitnodigt om snel verder te lezen: Grensoverschrijdend gedrag? Graag!

EEN ONGEWOON BEDRIJF

Een ongewoon bedrijf met sociale, betrokken, creatieve en ondernemende mensen. Zo omschrijft Rudy het DNA van Intal. De touwtjes strak in handen? Juist niet! Rudy is een ondernemer die het graag anders doet. Het liefst zo ver mogelijk buiten de geijkte paden.

In deze column vertelt Rudy waarom hij het zo mooi vindt dat hij niet volgens vaste patronen hoeft te ondernemen, hoe je kunt spotten met regels en patronen. Zelfstandig ondernemen geeft volop de kans om creatief te zijn en dat heeft hij benut toen hij startte met ondernemen en is hij nog steeds dagelijks. 

GEEN REGELS

Ondernemerschap en creativiteit wil hij diep geworteld zien in het DNA van Intal en daarom geldt er slechts één regel: er zijn geen regels. Daarnaast vertelt hij hoe hij een organisatie gecreëerd heeft waarin mensen zelf in staat zijn beslissingen te nemen. De eindconclusie? Het echte DNA van je organisatie zit in de mensen; dus laat het los en laat je mensen de grenzen positief overschrijden!

Lees de hele column hier.