Ga voor werkgeluk in Deurne!

Ga voor werkgeluk in Deurne!

Team Deurne

Team Intal

In Noord-Brabant is het goed toeven. Noord-Brabant staat bekend om haar gastvrijheid en de bourgondische manier van leven. Bij ons kantoor in Deurne voel je diezelfde vibe, je wordt direct opgenomen in het team. Natuurlijk horen daar ook wekelijkse lekkere lunches bij die besteld worden of buiten de deur genuttigd worden. 

In een klein hecht team werken we intensief samen aan de mooiste projecten als het gaat om het realiseren van aluminium ramen, deuren en vliesgevels in ondermeer kantoren, appartementencomplexen, verzorgingshuizen, gemeentehuizen en ziekenhuizen.

Voorspelbaar wordt het werken binnen team Deurne nooit, elke dag zijn er mooie uitdagingen die het team graag aangaat. 

Ik wil wel meer lezen over Intal

Let's go

Vacatures

Team Deurne

Wij hebben twee vacatures bij ons kantoor in Deurne. En natuurlijk kan een open sollicitatie ook altijd.

Kantoor Deurne wordt de plek waar jij in een hecht team een paar dagen per week gaat werken. Je kunt ook een dag of twee dagen thuiswerken en natuurlijk ben je ook welkom wanneer jij dat wilt in Opmeer, waar ons hoofdkantoor zit, om daar een dagje te werken.

Samen met 5 andere Intalisten vorm jij in Deurne het krachtige en positieve Intal team. 

Hieronder de 3 vacatures die nu openstaan.

 

Zit jouw baan hiertussen?

CALCULATOR
Ben jij commercieel en nauwkeurig? Heb jij ervaring als calculator in de bouw? Of ben jij geïnteresseerd in de bouw en wil je leren calculeren? 
Kom dan bij ons werken en word ook Intalist! 

UITVOERDER/ PROJECTLEIDER
Voel jij je ook opperbest wanneer alles tot in de puntjes is geregeld? En om eerlijk te zijn, als ijzersterke planner en organisator is er toch niemand die onze montage in betere banen kan leiden dan jijzelf? Want zelfs vanaf afstand houd jij toezicht en weet je exact hoe het ervoor staat!
Reageer snel en maak ons blij met jouw coördinatie skills!

OPEN SOLLICITATIE
Ben jij ook op je gelukkigst als je jezelf kunt ontwikkelen, nieuwe dingen mag ontdekken en samen met anderen mooie resultaten neer kunt zetten? Dan zit jij bij Intal op de juiste plek. 
Verras ons met jouw verhaal en word ook Intalist! Stuur jouw open sollitatie naar work@intal.nl.

Pak je kans!

This is it!

Werken bij Intal geeft jou veel. Je gaat werken volgens De Intal Methode en je wordt een echte Intalist. Er is heel veel 'in for you' bij Intal. Denk bijvoorbeeld aan een eerlijk salaris, veel inspraak, vrijheid, een prestatiebonus en een uitstekende balans tussen werk en privé.

Alle 'what's in for you's' vind je op onze werkenbijintal pagina. 

Find out!

De Intal Methode

Team Deurne

Ook in Deurne werken we volgens De Intal Methode en dat voel je dagelijks. Samen zijn jullie creatief ondernemend en verleggen jullie de kennisgrenzen. Daarbij staat altijd het persoonlijk geluk van de Intalist centraal waardoor je in je kracht komt te staan. Wij geloven erin dat dit resulteert in een creatieve, ontwikkelde en succesvolle onderneming waarin onze klanten altijd centraal staan.

Monique van ons procesdeel People & Culture is regelmatig in Deurne voor verbetersessies en ontwikkelgesprekken. Ook is team Deurne altijd aanwezig bij de Intal Update die elk kwartaal plaatsvindt en genieten we samen van de jaarlijkse BBQ en de bouwvakborrel. Natuurlijk vieren we ook elk jaar samen ons jaarfeest. 

 

Meer lezen over De Intal Methode