Aluminium deuren

Aluminium deuren

Aluminium deuren

Aluminium deuren IT77

De circulaire aluminium deursystemen van Intal kunnen toegepast worden in alle mogelijke bouwprojecten uiteenlopend van appartementencomplexen en bioscopen tot  distributiecentra en verzorgingshuizen. Omdat wij systeemhuis en gevelbouwer ineen zijn is alles 100% Intal. Alle aluminium deuren die wij realiseren in projecten worden bij ons in de fabriek gemaakt uit onze aluminium profielseries. 

Alle aluminium deuren van Intal worden vervaardigd uit het IT77 aluminium profielsysteem. Het IT77 profielsysteem bestaat uit 3 verschillende aluminium deursystemen die allemaal hun eigen specifieke kenmerken hebben zodat we de juiste aluminium deuren kunnen produceren.

 

IT77-ST

Aluminium deuren IT77-ST

Dit is ons standaardprofiel, ook wel onze vlakke profielserie genoemd. De IT77-ST is een profielserie die breed toepasbaar is voor veel verschillende soorten projecten. De aluminium deuren die geproduceerd worden met het IT77-ST profiel zijn altijd hoogisolerend, waterdicht, inbraakwerend en brandwerend.

Download de IT77-ST factsheet

IT77-RF

Aluminium deuren IT77-RF

Deze slanke aluminium geveloplossing voldoet aan de hoge esthetische wensen van de architecten zonder afbreuk te doen aan de technische prestaties.

Het IT77-RF deursysteem is hoogisolerend door het multiple kamerprincipe. Daarnaast heeft de profielserie een hoge waterdichtheid en is het inbraakwerend en brandwerend. Net als de andere INTAL77 profielseries is de INTAL77-RF breed toepasbaar, voor zowel renovatie als nieuwbouw. 

Download de IT77-RF factsheet

Ik ontvang graag de IT77 factsheet

Download hier

IT77-RS

Aluminium deuren - IT77-RS

Dit slanke aluminium profielsysteem is breed toepasbaar in de utilteitsbouw. We noemen deze profielserie ook wel de renovatie profielserie vanwege de ‘steel-look’ van deze profielen.

Het IT77-RS raamsysteem is hoogisolerend, waterdicht, inbraakwerend en brandwerend.

De voordelen van onze aluminium deuren:

  • bestaan uit circulair aluminium;
  • zijn verkrijgbaar in diverse 100% Intal aluminium profielseries van hoogwaardige kwaliteit;
  • kunnen exact voor een project ontworpen en geproduceerd worden;
  • voldoen aan de hoogste eisen als het gaat om functionaliteit, esthetiek, warmte-isolatie, inbraakwerendheid, wind- en waterdichtheid, rookdichtheid of brandwerendheid;
  • zijn leverbaar in elke gewenste RAL-kleur, geanodiseerd, met anodiseer look of met een structuurbehandeling;
  • kunnen compleet gemaakt worden met een passend assortiment aan hang- en sluitwerk.