Student Experience NDSM (Nautique Living)

Student Experience NDSM (Nautique Living)

Hotspot in Noord

Op de NDSM-werf in Amsterdam Noord hebben wij in opdracht van Pleijsier Bouw Genemuiden de aluminium kozijnen en vliesgevels voor dit grootstedelijk complex met studentenwoningen geleverd. De toepasselijke naam van het pand is Student Experience NDSM. Het voormalig NDSM-terrein transformeert steeds meer tot een plek waar wonen, werken en recreëren centraal staat.

Project
Student Experience NDSM (Nautique Living)
Locatie
Amsterdam
Opdrachtgever
Pleijsier Bouw Genemuiden
Architect
OZ architects
Geveloplossing
IT77-ST, IT77-RS, IT55
Solution
Leven

Elk blok eigen unieke uitstraling

In opdracht van Pleijsier Bouw Genemuiden hebben wij voor de blokken F en G bijna 4.500 m2 aan aluminium gevelelementen geleverd, maar liefst 670 elementen IT77 ramen en deuren en 295 m2 IT55 vliesgevel.

In blok F is gekozen voor de standaard IT77 serie met vlak profiel en in blok G is gekozen voor onze IT77-RS profielserie met verdiept profiel. Deze uitvoering benadert de staal-look en geeft extra karakter aan het pand. Het kozijn sluit qua esthetiek naadloos aan op de robuuste buitenschil. Voor de commerciële plint in beide blokken is de IT55 vliesgevelserie toegepast.

IT77 profielserie

Unieke uitstraling

Nautique Living kenmerkt zich door een industriële uitstraling met tal van verschillende gebouwfuncties in de verschillende blokken A tot en met G. Elk blok heeft een unieke uitstraling die door OZ Architects perfect is doorgevoerd. Juist vanwege deze unieke uitstraling is er gekozen voor onze aluminium raam-, deur- en vliesgevelsystemen.

IT77 profielserie

We kunnen het uiterlijk van onze eigen profielserie IT77 aanpassen om aan de esthetische wensen en bouwtechnische eisen te voldoen zonder afbreuk te doen aan de technische prestaties. Nautique Living toont de veelzijdigheid van onze IT77 profielserie. Zo is in het al eerder opgeleverde blok A met 500 studentenwoningen de IT77-CS serie toepast voorzien van verdekt liggende verborgen raamvleugels.

Dit geeft maar weer eens aan hoe veelzijdig onze Intal profielseries zijn. Wij kunnen eenvoudig variëren in de uitstraling van onze profielseries. Geheel volgens de wensen van de architect. 

Toegepaste aluminium profielen

Meer informatie over onze IT77 profielserie?

Neem contact op

Project credits

OPDRACHTGEVER

Pleijsier Bouw Genemuiden

ARCHITECT

OZ architects