Een nieuwe baan zonder sollicitatiegesprek!

Een nieuwe baan zonder sollicitatiegesprek!

Open Hiring. Een baan zonder sollicitatiegesprek!

Wanda Beerepoot,

Bij Intal kunnen werkzoekenden solliciteren via Open Hiring. Dat gaat heel eenvoudig: je zet je naam op een lijst en kunt meteen aan de slag zodra er een baan vrij is. Een nieuwe baan zonder sollicitatiegesprek! Open Hiring zorgt ervoor dat mensen een onvoorwaardelijke kans krijgen op een baan. Iets wat wij omarmen binnen Intal en wat uitstekend past binnen onze cultuur. 

WAT IS OPEN HIRING?

Open Hiring is een manier van solliciteren die is komen overwaaien uit Amerika. Je schrijft je persoonlijk in voor een baan en als er een plek vrij is, heb jij de baan! Er is dus geen sollicitatiegesprek en jouw CV hoef je ook niet te delen. De kracht van Open Hiring is dat er geen vragen gesteld worden over jouw achtergrond, je ervaring of de reden waarom je op zoek bent naar een baan. Het feit dat je zelf komt om je in te schrijven op de wachtlijst en daarmee zegt: “Ik wil graag bij jullie werken”, is voldoende motivatie om aangenomen te worden als er een vacature is. 

Larissa Korse (People & Culture bij Intal): "Open Hiring past bij Intal omdat de mens bij ons centraal staat, maar ook omdat we alles net even anders doen. We zijn graag een voorloper als het om cultuur gaat en daarbij durven we te experimenteren. We kijken de afgelopen jaren al minder naar het CV en de werkervaring, maar leggen steeds meer de focus op de motivatie en de match tussen onze organisatiecultuur en de kandidaat. We zien dat veel vaardigheden zijn aan te leren. Daarom zijn we nu ook onze eigen Intal Academy aan het opzetten waarmee we intern mensen kunnen omscholen richting de techniek.

EEN BAAN VOOR JOU?

  • vind je het leuk om met je handen te werken en lijkt het maken van raam- en deurkozijnen je wat?;
  • ben jij 40 uur per week beschikbaar?;
  • kun je staand werken en ben je fysiek sterk genoeg om kozijnen te tillen?;
  • beheers je de Nederlandse taal (100% perfect hoeft helemaal niet);
  • heb je eigen vervoer naar de fabriek in Opmeer?

KOM LANGS EN SCHRIJF JE IN!

Zie jij jezelf al werken als productiewerker bij ons? Het enige wat je moet doen is zelf even langskomen om je in te schrijven. Dat kan iedere woensdag of vrijdag tussen 09:00 en 12:00 uur, op dit adres: De Veken 103. Je bent van harte welkom! Ben jij de eerste op de wachtlijst? Dan nemen wij contact met je op voor een rondleiding. Je krijgt dan een goed beeld over wat het werken in de productie inhoud. Aan jou daarna de keuze of je bij ons wilt starten of niet!

Meer lezen over Open Hiring