NewCold Frankrijk

NewCold Frankrijk

We keep it cool!

Wanda,

Wij gaan natuurlijk ook graag de grens over om onze aluminium geveloplossingen te leveren. Dit keer gaan onze kozijnen en vliesgevels naar Frankrijk waar we samen met B-Built werken aan de bouw van een koelopslag voor NewCold. Een mooi vervolg op een eerdere succesvolle samenwerking aan een project op Urk. 

VOLLEDIG GEAUTOMATISEERDE KOELOPSLAG

In Montauban wordt een volledig geautomatiseerde koelopslag gebouwd voor NewCold. NewCold is specialist in geautomatiseerde koelopslag met energiezuinige systemen van wereldklasse. Daarmee onderscheidt NewCold zich van traditionele koelopslagbedrijven.

GEVELOPLOSSINGEN MET ZONWERENDE BEGLAZING

Voor dit pand, dat meerdere verdiepingen bevat, hebben wij aluminium kozijnen en vliesgevels geproduceerd en geleverd. We gebruiken zonwerende beglazing waardoor er minder koeling nodig is.

ZORGVULDIGE VOORBEREIDING

Een zeer zorgvuldige voorbereiding van het gehele project was erg belangrijk omdat alle kozijnen en vliesgevels in 1 keer op transport moesten richting Frankrijk. Dat is goed gelukt. Onze vaste transportpartner Koopman Transport verzorgde het transport naar Rennes. 

Onze vaste montagepartner Protak Montage, waar wij al jarenlang mee samenwerken, zorgt voor de montage van de aluminium kozijnen en vliesgevels bij het project in Frankrijk. 

Het schiet al lekker op!