Mud Masters

Mud Masters

Sweat together

Wanda Beerepoot,

Meedoen aan Mud Masters was er eentje van de Intal bucketlist. Uitdagingen, grenzen verleggen, elkaar helpen en volop positieve energie. Veel overeenkomsten met het dagelijks werken bij team Intal. Wat een geweldige ervaring was het waarin we echt als een sterk team elkaar konden helpen. Volgend jaar gaan we zeker weer, met een nog groter team Intal.

ALKMAAR CITY RUN

Meedoen aan sportieve events past goed bij ons. Begin van de maand deden we ook al mee aan de Alkmaar City Run. Zonder training vooraf waagden wij ons aan de run. Wat een sfeertje en wat een mooie run. Intalisten die niet meededen aan de run, waren wel naar Alkmaar gekomen om team Intal aan te moedig. De sfeer zat er lekker in, vooral in de borrel achteraf waren we erg goed.

DAM TOT DAMLOOP

Ook de Dam-tot-Damloop hebben we vaak gedaan. Met een super getraind team, want wekelijks samen hardlopen vanuit Intal na het werk. Helaas kon de loop de afgelopen jaren niet doorgaan, maar in september zijn we er zeker weer bij.

MOUNTAINBIKE CLINICS

Ook vinden wij sportieve events met klanten te gek. Zeker twee keer per jaar organiseren wij mountainbike clinics door de Schoorlse duinen. Intalist Robbert de Nijs, voormalig professional mountainbiker, leidt de clinics. Veel klanten van ons hebben al meegedaan aan een clinic, sommige klanten zelfs meerdere keren.

OFFICIAL PARTNER AZ

Daarnaast zijn we offcial partner van AZ. Sportieve wedstijden kijken doen we met klanten en realties vanuit onze skybox, soms vanaf de tribune bij de Kees Kist Lounge en soms zelfs in een dug-out naast het veld. Bij AZ worden er ook gave sportieve events georganiseerd, dus daar gaan we vast snel aan mee doen. 

Een lekkere combinatie, sportieve uitdagingen en Intal.