Een mooie mix van projecten

Een mooie mix van projecten

Mooie mix nieuwe projecten

Wanda Beerepoot,

Een mooie mix van projecten die we dit jaar gaan doen. Voor Bedrijfsbouw Partners mogen we de aluminium geveloplossingen leveren voor hun nieuwe bedrijfspand. Dit is hun artist impression. 

Hoofdkantoor Bedrijfsbouw

In opdracht van Remmers BV gaan we de aluminium kozijnen en vliesgevels realiseren in het hypermoderne kantoorgebouw Waterfall in Den Bosch. Zie hieronder. 

In Gilze gaan wij werken aan de bouw van Lily Maas, een logistiek centrum in opdracht van Roozen van Hoppe Group. Samen met KUDO.nl gaan wij werken aan appartementencomplex De Snip in Veenendaal. Deze beide projecten zie je bovenaan deze update. 

PROJECTPORTEFEUILLE

Deze projecten zijn maar een klein voorbeeldje uit onze projectportefeuille 2022.  Daarnaast hebben wij meer distributiecentrum-projecten die wij gaan doen samen met bedrijfsverzamelgebouwen, nieuwe hoofdkantoren en appartementen.  

Wij werken voor Nederlandse en internationale opdrachtgevers. Voor conceptuele bouwers, aannemers en prefab bouwers. De projecten die wij doen lopen uiteen van leven tot leren, werken, zorg en ontspanning. Deze mix laat zien dat we projecten doen met verschillende toepassingen, maar ook verschillende aluminium geveloplossingen. Die oplossingen lopen uiteen van standaard kozijnen in grote hoeveelheden tot ook beglaasde kozijnen die we prefab aanleveren en circulaire aluminium geveloplossingen die wij op maat engineeren volgens de behoefte van onze klant.

 

Wil je meer projecten van ons zien?

Klik hier