Goede klantevaluatie

Goede klantevaluatie

Succesvolle samenwerking

Shanna van riel,

Bij Intal streven we ernaar om nauw samen te werken met vaste partners en streven we naar duurzame zakelijke relaties. Een uitstekend voorbeeld van zo'n succesvolle samenwerking is te vinden in onze relatie met KBM Groep. We hebben bij tal van projecten van KBM samengewerkt, waarbij we verantwoordelijk waren voor de realisatie van alle aluminium kozijn- en vliesgevelsystemen.

De langdurige samenwerking met KBM Groep heeft herhaaldelijk bewezen dat het fundament van ons succes gebaseerd is op gedeelde waarden, zoals vertrouwen en openheid. Deze kernwaarden hebben een cruciale rol gespeeld in het tot stand brengen van succesvolle projecten. Dit wordt ook bevestigd door Hans Barnhoorn, uitvoerder bij KBM Groep, die zijn tevredenheid uitdrukte over de samenwerking tijdens het Notting Hill Hyde Park-project. Hij benadrukte: "Als alle partijen die betrokken zijn bij Notting Hill dezelfde prestaties zouden leveren als Intal, dan zou ik zeer tevreden zijn." Tijdens de laatste klantevaluatie gaf hij Intal een 8,5!

Deze positieve feedback stimuleert ons om met volle kracht vooruit te gaan, met als ultiem doel een prachtig eindresultaat te bereiken. Het is een bevestiging van onze inzet voor kwaliteit en klanttevredenheid, waarden die diep verankerd zijn in het DNA van Intal. Samen blijven we streven naar excellentie en het overtreffen van verwachtingen in elk project dat we samen doen.