Kerst Drive-Intal en Kerstbomenactie

Kerst Drive-Intal en Kerstbomenactie

Kerst is voor iedereen

Wanda Beerepoot,

In samenwerking met AZ keert de ‘Kerst is voor iedereen’ campagne dit jaar terug. Na het succes van vorig jaar, zetten Intal (Official Partner van AZ) en AZ zich ook dit jaar weer samen in om veel mensen een fijne kerst te bezorgen. Dat doen we met een Drive-in bioscoop (Kerst Drive-Intal) direct naast het AFAS Stadion en de Kerstbomenactie. 

KERST DRIVE-INTAL

Deze unieke Kerst Drive-Intal bij het AFAS-stadion organiseren wij samen met AZ omdat wij vinden dat Kerst voor iedereen is. Samen met Humanitas, Alkmaar Pas, VHC Jongens, Dusseldorp BMW, Heineken 0.0 en Desperados 0.0 zetten wij ons in om mensen die te maken hebben met eenzaamheid, armoede of het om een andere reden zwaar hebben, een hart onder de riem te steken. De Kerst Drive-Intal dient als een perfect avondje uit in warme kerstsferen, zonder zorgen en vol plezier. 

Op vrijdag 9 december is de Kerst Drive-Intal speciaal toegankelijk voor personen en gezinnen uit de regio Alkmaar die op uitnodiging mogen komen genieten van een kerstfilm. Op zondag 11 december zijn er ook kaarten beschikbaar voor winnaars van de winacties die AZ en Intal organiseren.

KERSTBOMENACTIE

Intal deelt al jaren kerstbomen uit aan haar medewerkers. Uit dit initiatief is het idee ontstaan om meer mensen blij te maken met een kerstboom. Vorig jaar heeft AZ in samenwerking met Intal al 100 mensen een hart onder de riem gestoken door een kerstboom plus versiering te bezorgen. Dit jaar willen AZ en Intal weer een grote groep mensen blij maken met een kerstboom. Deze kerstbomen worden persoonlijk langsgebracht door spelers uit de AZ-selectie, AZ-medewerkers en Intalisten.

KERST IS VOOR IEDEREEN

De eerste editie van de Kerst Drive-Intal is een waardevolle toevoeging aan de ‘Kerst is voor iedereen’ campagne. Naast de succesvolle kerstbomenactie van vorig jaar pakken AZ en Intal dit jaar nog grootser uit met deze unieke beleving. Intal vindt het belangrijk om zoveel mogelijk mensen uit de regio Alkmaar het warme gevoel van kerst te laten ervaren. Speciaal in deze tijd van recessie maken Intal en AZ het daarom graag mogelijk voor gezinnen, fans, familie en vrienden om een unieke ervaring te beleven met de Kerst Drive-Intal en maken we mensen blij met een kerstboom tijdens de Kerstbomenactie.

 

Maak kans op een ticket of nomineer iemand die je een kerstboom gunt