IntalCLIX

IntalCLIX

IntalCLIX: klik en klaar

Wanda Beerepoot,

Successen delen we graag. 1 van die successen is IntalCLIX. Ons merk voor beglaasde aluminium kozijnen die eenvoudig geplaatst worden met montageveren. IntalCLIX sluit altijd perfect aan op de gekozen bouwmethode waardoor gevels simpel, snel en secuur direct wind- en waterdicht zijn. 

Al in 2003 begonnen we met het beglaasd aanleveren van aluminium kozijnen. Met ons IntalFIX systeem hebben we vele projecten op het gebied van tijdelijke huisvesting en unitbouw voorzien van onze beglaasde kozijnen. We hebben hier dus al aardig wat ervaring in. Echter in de projectmarkt merkten we dat het wenselijk was om ook een snelle en betrouwbare manier van monteren in ons systeem te integreren. Vanuit daar is IntalCLIX ontstaan. 

Direct wind- en waterdicht

Het montageveersysteem zit rondom in de opening van de gevel, zodat het beglaasde aluminium kozijn er eenvoudig in geklikt en geborgd kan worden. Dit maakt dat we die snelheid kunnen realiseren. Doordat de gevel direct wind- en waterdicht is, kan de afbouw sneller beginnen, wat ook weer ten goede komt aan de doorlooptijd. 

Succesvol toegepast

IntalCLIX is al in behoorlijk wat projecten succesvol toegepast. Een recent project waarin IntalCLIX is gebruikt is de renovatie van het huidige VMBO-gebouw van Vonk en de nieuwbouw van het MBO-gebouw in Hoorn. In samenwerking met Aannemersbedrijf J.M. Putter, waarmee wij al meerdere scholenbouwprojecten hebben gerealiseerd, realiseerden wij de aluminium geveloplossingen. 80% van de kozijnen worden prefab gemonteerd. Dat lukte in razendsnel tempo en geheel steigerloos. 

Wil je meer lezen over IntalCLIX? Klik dan hier Prefab aluminium kozijnen | Intal geveloplossingen

Bekijk de video van IntalCLIX bij Vonk