Westbeat

Westbeat

Intal project in beeld: Westbeat Amsterdam

Wanda,

Zo'n mooi project als Westbeat Amsterdam verdient het om nog een keer de aandacht van ons te krijgen in een Intal update. Alle getoogde vliesgevels rondom de commerciële ruimte zijn gemonteerd door ons vaste montageteam Luijendijk. Wat is het mooi geworden! 

ENORME AFMETINGEN

Op de foto's zijn de enorme afmetingen van de getoogde vliesgevels heel goed in beeld gebracht waardoor je een steeds beter beeld krijgt bij het eindplaatje straks tijdens oplevering. Er wordt heel hard gewerkt zodat wij over enkele weken het project kunnen opleveren.

INDRUKWEKKEND RESULTAAT

In de afgelopen maanden hebben bij West Beat in opdracht van onze partner Heddes Bouw & Ontwikkeling B.V. aluminium IT55 vliesgevels en IT77 aluminium kozijnen geplaatst. Maar ‘we saved the best for last’; het plaatsen van de enorme getoogde vliesgevels. De vliesgevels zijn niet alleen overweldigend groot, maar bestaan ook nog eens uit meerdere radiussen. Een grote uitdaging dus voor onze engineers die veel tijd hebben gestoken in het perfect uitwerken van onze aluminium geveloplossingen in dit unieke project. Met indrukwekkend resultaat.

GEANODISEERDE VLIESGEVELS

Door de enorme afmetingen van de vliesgevels zijn deze voorzien van een extra diepe koker van 275 mm. Speciale dank aan Kersten - bending technology die voor ons de kokers heeft gebogen. Een leuk detail om te vermelden is dat de vliesgevels in de commerciële ruimte geanodiseerd zijn, wat zorgt voor een unieke natuurlijke uitstraling.

De overige gebogen vliesgevels, die onderling allemaal van elkaar verschillen, maar gemeen hebben dat ze heel groot zijn, worden de komende tijd door ons geplaatst.