Formule 1 pitstop

Formule 1 pitstop

Artikel INTO business Haarlem IJmond

Wanda Beerepoot,

In de laatste editie van INTO business Haarlem IJmond is een artikel van ons gepubliceerd over de kracht, de focus en de toekomst van Intal. Rudy Schipper zet uiteen waarom wij vlijmscherp in het proces zitten, net als de aannemers met wie wij werken. Hij vertelt ook over Hyde Park waar wij aluminium ramen en deuren realiseren voor drie blokken; in totaal 1.500 woningen! En hij deelt zijn positieve kijk op de toekomst en spreekt zijn ambitie uit om met afstand de nummer 1 van Nederland te worden.

De one-stop shop voor aannemers

Rudy zet uiteen waarom wij vlijmscherp in het proces zitten. Altijd! Heel secuur monitoren wij onze bedrijfsprocessen en verbeteren we processen continu. Samen met alle teams evalueert Rudy wekelijks de output. Daardoor worden we elke dag weer een stukje beter.

Focus op appartementencomplexen

Rudy vertelt waarom wij de afgelopen jaren onze focus hebben verlegd naar woningbouw en dan met name hoogbouw. 

Een mooi voorbeeld van een prestigieus project dat past binnen onze focus is Hyde Park. Een grootschalige gebiedsontwikkeling in Hoofddorp. Wij werken bij Hyde Park samen met toonaangevende bouwers; KBM Groep, Dura Vermeer en Heddes Bouw & Ontwikkeling. In de blokken Notting Hill, Camden Town en Knightsbridge realiseren wij de aluminium raam- en deurkozijnen voor 1.500 woningen. 

Product en proces

Rudy vertelt waarom zowel het product van Intal als het proces bij Intal maakt dat wij de juiste partner zijn voor aluminium gevelopoplossingen voor gestapelde bouw. 

Met afstand de nummer 1 in Nederland worden

Rudy vertelt ook over zijn optimistische kijk op de toekomst. Wil je het hele artikel lezen? Klik dan op de button hieronder.

Ik wil het artikel lezen!