Intal 20 jaar

Intal 20 jaar

Maak het legendarisch!

Wanda Beerepoot,

Intal 20 jaar vierden we groots tijdens het ‘Maak het legendarisch’ feestweekend op vrijdag 23 en zaterdag 24 juni. Vrijdagmiddag 23 juni vertrokken volle bussen (met bijna 100 Intalisten plus partners) van diverse opstapplaatsen richting Rotterdam. Voor iedereen was er een paars Intal rugzakje gevuld met een gezonde lunch en Intal water. 

Het Inntel Hotel in Rotterdam hadden we voor 1 dagje getransformeerd in het Intal Hotel. Bij het hotel, met uitzicht op de Erasmusbrug, gingen alle Intalisten naar binnen over een  toepasselijke paarse loper. Wij wilden onze Intalisten de hele dag door verrassen met leuke dingen en dat lukte geweldig. 

 

Intal Citytour

We werden verrast door een stadsdichter uit Rotterdam met een ode aan Intal. Daarna volgde de Intal Citytour, ook een verrassing. We gingen niet fietsen op normale fietsen, nee we fietsten op retro tandems met een gids dwars door de stad. Allemaal met een paars Intal rugzakje om en de gidsen in paarse Intal t-shirts. Met deze tandems symboliseren wij dat we sterk geloven in de kracht van samenwerken en elkaar vertrouwen. En uit ervaring kunnen we zeggen: vertrouwen is zeker vereist als je achter op een tandemfiets door het drukke stadsverkeer van Rotterdam rijdt. 

Onderweg bezochten we een aantal prachtige Intal projecten zoals Blaak 16, Hogeschool van Rotterdam, OurDomain en het prestigieuze Depot Boijmans van Beuningen. Benieuwd naar onze andere projecten? Check de Intal cases!  

A touch of purple

Intal 20 jaar

Daarna volgde de borrel met lekkere hapjes op het terras buiten. De Flamingo’s. Door de wol geverfde ras muzikanten uit Rotterdam. Met saxofoon, gitaar en contrabas speelde dit trio de sterren van de hemel. 

Toen was het tijd om jezelf even op te frissen op je kamer.  Daar lag een persoonlijk Intal kaartje voor iedereen klaar plus een frisse lollie. Uiteraard weer in het paars. Alle Intalisten hadden heel erg hun best gedaan met hun outifits. We zagen veel paarse accenten terug. Lekker in Intal-look dus!

Impact

Intal 20 jaar

Tijdens het diner kon je het meedoen aan het grote Intal 20 jaar geleden spel. Een loeigrote collage van Intalisten van 20 jaar geleden hing aan de wand en iedereen kon raden wie wie was. Wat werd er veel gelachen, iedereen werd blij van deze foto's.

Alex Conradi, een charmante en charismatische man, zette zijn magische vaardigheden in bij zijn optredens langs alle tafels. Dat zorgde voor groot vermaak.

Na het diner gingen we met de lift naar het dak van het hotel. De Intal Zero’s Party, met onbetaalbaar uitzicht op de stad Rotterdam, was een heerlijk feestje. Natuurlijk weer met een verrassing aan het einde van het feest. Splash! een spectaculaire slagwerkshow met water. 

Tot in de vroege uurtjes vierden een grote groep Intalisten nog hun eigen after party in de stad.

Groei

Wat hebben we een enorme groei meegemaakt. Niet alleen in omzet, kwaliteit en het aantal Intalisten, maar ook in een sterke cultuur met de focus op vrijheid en ondernemers. De groei die we de afgelopen 20 jaar hebben gerealiseerd, zetten we de komende jaren minstens zo hard door. 

Door de oplevering van een nieuwe vierhoekenpers, een rubbermachine en een eigen testkast voor wind- en waterdichtheid, heeft de productiehal een serieuze upgrade gekregen. Deze ontwikkelingen maken dat omloopsnelheid, kwaliteit en betrouwbaarheid steeds verder stijgen. 

Al deze mooi ontwikkelingen hadden niet kunnen gebeuren zonder onze Intalisten. Iedere dag zorgen we met elkaar voor een stapje sneller, slimmer en beter. Op naar de volgende 20 jaar!