Finalist NHN Business Awards

Finalist NHN Business Awards

Finalist NHN Business Awards 2021

Wanda Beerepoot,

Yes! We staan gewoon in de finale van de NHN Business Awards 2021. Door zowel W&S bureau en AZ waren wij begin dit jaar genomineerd voor deze award. Daar zijn we dankbaar voor! Want mede dankzij hen staan wij nu in de finale.

HALVE FINALE

Na het zorgvuldig invullen van het inschrijfformulier en het aanleveren van onze Intal film, wachtten we geduldig af tot de bekendmaking van de longlist op 23 september. Samen met 9 andere finalisten waren wij door naar de halve finale. 

Vanaf dat moment ging de jury alle bedrijven die in de halve finale staan beoordelen op o.a. jaarcijfers, communicatie en marketing (zowel offline als online).

FINALE

Op 7 oktober werd bekendgemaakt welke 3 bedrijven per categorie doorgaan naar de finale. En ja hoor, wij staan in de finale op 25 november.

Van de weg naar de finale gaan we genieten. Op onze eigen Intal manier ontvingen wij de jury op maandag 25 oktober op kantoor en in productie. Tijdens de Intal Update special edition leerde de jury Intal beter. Per thema waarop wij beoordeeld werden door de jury hadden wij een korte - soms interactieve - presentaties voorbereid. Samen met alle Intalisten hebben wij de jury een goed beeld kunnen geven van Intal. 

Check onze Intal film speciaal gemaakt voor de NHN Business Awards 2021. 

 

KLIK HIER OP ONS TE STEMMEN

STEM

PUBLIEKSPRIJS

Finalist NHN Business Awards

Ook het publiek heeft een stem, samen kan gekozen worden welk bedrijf per caterorie de publieksprijs wint. Stem jij mee? Op Intal? Dit is de link https://www.nhn-businessawards.nl/?company=1142