Ontdekken waar mijn kracht ligt en groeien

Ontdekken waar mijn kracht ligt en groeien

Dit is mijn baan!

Eva Fronik,

Mijn loopbaan is zeer divers als het aankomt op de verschillende branches waarin ik werkzaam ben geweest. Ik ben al vanaf jonge leeftijd bezig om mij te ontwikkelen, zoveel mogelijk door te groeien en op gevoel dingen uitproberen. Daardoor is mijn loopbaan zeer divers. Als afgestudeerd kapster en visagiste begon ik als kapster. Omdat ik uitdaging miste, besloot ik de commerciële kant op te gaan. Ik werd klantenservice/sales medewerker bij een online IT-reseller. In die functie ben ik zowel persoonlijk als zakelijk gegroeid. 

Op het moment dat ik klaar was voor een nieuwe baan, vond ik de vacature ‘office support medewerker’ bij Intal. Een veelzijdige functie met veel eigen invulling en genoeg doorgroei mogelijkheden. Na een informeel kennismakingsgesprek, enthousiasme bij mij en bij Intal, liep ik een ochtendje mee. Toen wist ik het gelijk; ‘Dit is het!’. Een ontzettend fijne en open sfeer met veel aandacht voor elkaar en een juiste balans.

De juiste sfeer

Direct vanaf mijn start bij Intal merkte ik al veel verschil met de cultuur die in het bedrijf hangt in vergelijking tot waar ik aan gewend was. Bij de sollicitatie hebben we uitvoerig gesproken over De Intal Methode en waar die voorstaat, met welk doel en hoe zich dit uit. 

Wat mij opviel al tijdens mijn eerste paar dagen is dat een ieder open staat voor eventuele vragen, niet te beroerd is om te helpen en bovenal elkaar waardeert. Uiteraard is de keuze voor een bedrijf vaak gebaseerd op een bepaalde functie, echter is voor mij de sfeer binnen een bedrijf net zo al dan niet belangrijker. Gelukkig kan ik zeggen dat ik vanaf dag één al met plezier naar werk ga.

De pijler Groei past het best bij mij!

De tijd gaat snel wanneer je het naar je zin hebt, dit kan ik wel beamen. Ondanks dat ik eigenlijk zeer recent ben gestart, merk ik dat ik op mijn plek zit. Ik krijg veel kansen om op verschillende procesdelen mijn steentje bij te dragen en dat er niet gekeken wordt naar mijn achtergrond, maar naar mijn persoonlijkheid. Zo krijg ik de kans om veel kennis op te doen en mijzelf nog verder te ontwikkelen. Op deze manier kom ik erachter waar ik bijvoorbeeld al sterk in ben, maar ook waar er nog verbetering valt te halen.

Als we het hebben over verbetering, dan hebben we het ook over groei. Een mooi bruggetje naar één van de pijlers van De Intal Methode, ook wel de pijler die mij het meeste aanspreekt; GROEI. Doordat ik binnen mijn rol veel verschillende procesdelen mag ondersteunen en dus diverse werkzaamheden uitvoer, kom ik er ook achter waar mijn interesse voor de toekomst ligt. In de komende tijd hoop ik dan ook een rol te creëren welke volledig bij mij past en waarmee ik mijn kennis kan verhogen. Met een kritisch oog wil ik kijken naar het werk wat ik verricht en de resultaten die ik daarmee boek. Op deze manier hoop ik mijn werkzaamheden te kunnen verbeteren, een hoger resultaat te bereiken, te ontwikkelen op persoonlijk gebied én te groeien binnen de organisatie.

Vrijheid

Één van de grootste pluspunten die ik op dit moment ervaar is de vrijheid die je krijgt om het op je eigen manier te doen en de mogelijkheden die daarvoor worden aangeboden. Ik mag ontdekken waar mijn kracht ligt en waarin ik wil doorgroeien.

Zo zie je maar dat alles mogelijk is zolang je in jezelf gelooft, er altijd 100% voor gaat en de juiste doelen voor ogen houdt. Één doel heb ik in ieder geval bereikt; een bedrijf vinden waar ik voor langere tijd mijn steentje kan gaan bijdragen!