Artikel in Stedenbouw

Artikel in Stedenbouw

Artikel in Stedenbouw

Wanda Beerepoot,

Weer een mooi artikel over ons in Stedenbouw. Dit keer vertellen wij over onze manier van werken. Lees je over de kracht van partnerships met aannemers en belichten wij een aantal mooie projecten.

In dit artikel vertellen wij over onze intentie om altijd een partnership aan te gaan met opdrachtgevers. Persoonlijke aandacht, voortdurend op zoek naar verbinding, sterk door transparantie en continu verbeteren: het zijn geen loze kreten bij Intal. Het is echt de basis van onze manier van werken.Dat we daarbij transparant zijn in alles wat we doen schept wederzijds vertrouwen. Dat is nodig om projecten samen tot een goed einde te brengen.

In het artikel vertellen wij over onze mooie samenwerking met Bolton Bouw en Ontwikkeling waarmee wij onder meer Le Perron en Vennestaete gerealiseerd hebben. Ook komt ons partnership met IBB Kondor (een Volker Wessels onderneming) aan bod. Met hen hebben wij het Oceaanhuis in Rotterdam en Nieuweroord in Leiden gerealiseerd. Projecten met veel aandacht voor historische details. Een andere partij waar Intal regelmatig vroegtijdig aan tafel aanschuift, is Heddes Bouw & Ontwikkeling. Met hen maakten wij Westbeat in Amsterdam en Yotel ook in Amsterdam. Met Bouwbedrijf Vrolijk werken wij ook al vele jaren prettig samen. Wij realiseren vele distributiecentra met Vrolijk, een bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in logistiek vastgoed

De openheid van communiceren die we ambiëren, maakt dat we als een geoliede machine in korte tijd veel volume kunnen wegzetten op een kwalitatief hoogstaande manier. Wij kijken als oplossingsgerichte en creatieve gevelpartner altijd uit naar nieuwe projecten en samenwerkingsverbanden.

Lees hier het artikel over ons in Stedenbouw.