3e column Rudy Schipper in INTO Business

3e column Rudy Schipper in INTO Business

Logisch was toch niet logisch

Wanda Beerepoot,

In de 3e column van Rudy Schipper in IntoBusiness Magazine vertelt hij waarom Intal anders is dan de rest. Hij neemt ons mee naar zijn eerste jaren als ondernemer toen hij op autoritaire wijze zijn pas gestarte bedrijf leidde. En zijn mooie en uitdagende pad richting het Intal van nu zonder kaders en regels. Een bedrijf met een sterke eigen cultuur, een groot gevoel van betrokkenheid en een hoge mate van creativiteit. 

Het liefst altijd zo ver mogelijk buiten de geijkte paden, elke dag een beetje beter en altijd op zoek naar vernieuwende ideeën. Dat is Intal!

‘My way or the highway’ was in de eerste jaren binnen Intal zijn manier van werken. Maar dat voelt niet goed, Intal sprankelde niet. Hij stelde zijn overtuiging en aanpak ter discussie. 

Rudy kreeg veel vragen waarop hij het antwoord schuld moest blijven. Hij kwam er steeds meer achter dat voor hem logisch leek, dat misschien wel helemaal niet was. Dat gevoel werd sterker en sterker. En alles veranderde op een positieve manier; de cultuur, de betrokkenheid en de creativiteit. 

 

Lees de 3e blog van Rudy