Vind jouw vacature bij Intal Deurne

Vind jouw vacature bij Intal Deurne

Ga voor werkgeluk bij Intal Deurne!

Wij hebben twee uitdagende vacatures bij ons kantoor in Deurne. Je wordt onderdeel van ons Intal team in Deurne. Dat wordt de plek waar jij een paar dagen per week gaat werken. Samen met 9 andere Intalisten vorm jij daar het krachtige en positieve Intal team. 

Je werkt ook een aantal dagen thuis en natuurlijk ben je ook welkom om wanneer jij dat wilt in Opmeer te komen werken. Daar zit ons hoofdkantoor en daar worden ook de aluminium kozijnen en vliesgevels geproduceerd.  

Zit jouw perfecte baan hiertussen?

INKOPER
Is slim inkopen niet nieuw voor jou? Loopt ons productieproces, dankzij de door jou gemaakte afspraken, op rolletjes? Waarbij je kwaliteit, prijs en levertijd goed in de gaten hebt gehouden? 
Kom dan bij ons werken en word ook Intalist!

PROJECT ENGINEER ETO
Ga jij de uitdaging aan om altijd de beste geveloplossingen te tekenen? Pak jij graag de verantwoordelijkheid voor grote projecten en doe je alles voor de beste oplossingen.
Dan kun jij de Intalist zijn die wij zoeken!

OPEN SOLLICITATIE
Ben jij ook op je gelukkigst als je jezelf kunt ontwikkelen, nieuwe dingen mag ontdekken en samen met anderen mooie resultaten neer kunt zetten? Dan zit jij bij Intal op de juiste plek. 
verras ons met jouw verhaal en word ook Intalist! Stuur jouw open sollitatie naar work@intal.nl.

Pak je kans

Werkgeluk

Werken bij Intal geeft jou veel. Je gaat deel uit maken van onze Intal cultuur, dat past bij jou. Bij ons is veel mogelijk. Dus pak die kans! Denk je bij jezelf: "what's in it for me?" kom dan werken bij Intal.

Wij bieden jou heel veel! Denk aan een eerlijk salaris, veel inspraak, vrijheid, een prestatiebonus en een uitstekende balans tussen werk en privé. 

Ik heb een vraag over een vacature

Get connected