Vacature Office Medewerker

Vacature Office Medewerker

Office Medewerker

Sta jij nog vrij aan het begin van je carrière en ben je toe aan een volgende stap? Ben jij klantgericht, werk je zorgvuldig en ben jij iemand die denkt in oplossingen? Vind jij klantcontact leuk, gecombineerd met administratieve taken?

Dan ben jij wellicht de nieuwe collega die wij zoeken voor een leuke rol in onze groeiende organisatie!

Gezien de ontwikkelingen van de organisatie zijn wij per direct op zoek naar een servicegerichte en zelfstandige administratief medewerker met een proactieve instelling. Als medewerker service support ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten die een vraag hebben of een afspraak willen maken. Vragen van klanten die bellen, beantwoord je zelf of zet je door naar de juiste collega. Je biedt de service coördinator ondersteuning, zodat het achter de schermen op rolletjes loopt. Je zorgt dat alle afspraken goed geregistreerd worden en dat de administratie op orde is. Met je proactieve houding ben je een ondersteunende kracht en verbindende factor voor Intal+. Het is een afwisselende en dynamische baan waarbij een werkdag nooit hetzelfde is.

TEAM

Je komt te werken in een klein maar gezellig team van vier personen. Je werkt nauw samen met de service coördinator. Daarnaast heb je ook veel contact met onze plusmannen (servicemonteurs) die voornamelijk buiten op locatie werken. Intal+ is groeiende, dus we verwachten het team steeds verder te gaan uitbreiden. Hoe leuk om mee te groeien binnen dit team en jouw rol in de toekomst steeds verder te kunnen uitbreiden! Je werkt vanuit het hoofdkantoor van Intal in Opmeer, waar je naast je collega’s van Intal+ ook nog 100 andere collega’s hebt, voldoende gezelligheid dus!

BEN JIJ DE PERSOON DIE WIJ ZOEKEN?

 • je hebt (enige) werkervaring in een administratieve ondersteunende rol;
 • je bent communicatief krachtig, stressbestendig en staat stevig in je schoenen;
 • je hebt een klantgerichte instelling, bent representatief en beheerst de Nederlandse taal goed;
 • je bijt je in taken vast en weet deze goed over de streep te trekken;
  Je kunt prima zelfstandig werken, kunt vooruit kijken en denkt in oplossingen;
 • ervaring met AFAS is een duidelijke pre, maar geen vereiste;
 • je bent 32 - 40 uur beschikbaar;

WAT DOEN WIJ BIJ INTAL+?

Bij Intal+ zetten we ons dagelijks in voor optimale service en onderhoud van aluminium kozijnen en vliesgevels. Blije en tevreden klanten, dat is waar wij alles voor doen! Persoonlijk contact en oprechte aandacht is de basis van onze manier van werken. Service en onderhoud verlengt de levensduur van ramen en deuren. Het zorgt er voor dat alle ramen en deuren makkelijk opengaan en ook net zo makkelijk weer sluiten. Dat alles werkt zoals verwacht mag worden. Intal+ service en onderhoud zorgt voor een sluitend geheel!

SPECIAAL VOOR JOU

Bij Intal geloven wij erin dat iedereen het gelukkigst is als we vooruitgang ervaren en succes hebben. Daarom streven wij ernaar processen te verbeteren, onszelf te ontwikkelen en dingen te ontdekken. Daarin stimuleren wij jou ook. Plezier in je werk en een goede balans tussen werk en privé vinden wij erg belangrijk. Dit is wat wij jou kunnen bieden:

 • een marktconform salaris dat bepaald wordt door jouw relevante werkervaring en opleiding;
 • wij vinden jouw privétijd waardevol, daarom krijg je van ons 40 verlofdagen op fulltime basis (27 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar);
 • je gaat werken volgens de Intal Methode waarbij persoonlijk geluk centraal staat;
 • er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, neem het initiatief en ga op cursus of training;
 • je maakt deel uit van een enthousiast team met passie voor hun werk, een team dat lekker to the point is, maar ook van een lolletje houdt;
 • je werkt in een verrassend werkomgeving met stijlvolle inrichting en creatieve vibe;
 • je kunt in de pauze meedoen aan felle tafeltennisbattles en fanatieke voetgolf;
 • samen successen vieren doen wij graag, met borrels en leuke events.

SOLLICITATIEPROCEDURE

Om te beginnen maken we graag kennis met je onder het genot van een kopje koffie of thee. Zo kunnen we kennis met elkaar maken, Intal introduceren, de vacature bespreken en heb jij de ruimte om jezelf te presenteren. Tijdens het sollicitatieproces houden we je tijdig op de hoogte van eventuele beslissingen die we nemen.

Heb je vragen over werken bij Intal of de sollicitatieprocedure, neem dan gerust contact op met Roxanne Wagemaker via 06 30 24 16 23. Je kunt ook altijd een whatsappbericht sturen. Heb je vragen over de inhoud van de rol of de werkzaamheden? Bel dan naar 0226 - 34 15 25 en vraag naar Mart Kragten.

INTERESSE?

Zie jij jezelf al werken bij ons? Verras ons dan met jouw sollicitatie die je kunt sturen naar work@intal.nl. Whatsapp je liever? Ook dat mag! We ontvangen je appje graag op 06 29 39 12 68.

Deel vacature:

Krijg nog meer een gevoel bij Intal

Om jou een nog duidelijker beeld van Intal te geven, hebben wij deze video gemaakt. Zo krijg je nog meer een gevoel bij Intal. We nemen je mee door kantoor en onze fabriek. Natuurlijk komen er veel Intalisten in beeld. We laten je ook een aantal projecten zien die wij gerealiseerd hebben. Leuk om even te kijken. 

Ik wil de video wel zien!