Kerstactie Intal en AZ

Kerstactie Intal en AZ

Kerstactie: Kerst is voor Iedereen

Wanda Beerepoot,

Op dinsdag 7 december vindt onze kerstactie 'Kerst is voor iedereen' plaats. Samen met AZ bezorgen wij op die dag 100 kerstbomen met versiering rond in Nederland. 

AZ heeft alle AZ-supporters gevraagd wie volgens hen een kerstboom verdient. Dat kan zijn omdat iemand in het zonnetje gezet mag worden of een steuntje in de rug kan gebruiken. Of omdat iemand altijd klaarstaat voor een ander of een zwaar jaar achter de rug heeft. Maar het kan ook zo zijn dat iemand verrast mag worden of de kerstboom verident omdat hij of zij zelf weinig te besteden heeft. 

Op dinsdag 7 december laden wij bij het AFAS-stadion alle kerstbomen en tasjes met versiering in de transportbusjes en gaan wij in Intal/ AZ koppels de kerstbomen persoonlijk langsbrengen bij de 100 mensen die geselecteerd zijn uit alle genomineerden. AZ-spelers zullen in de middag met elkaar de strijd aangaan om zo snel mogelijk de kerstbomen te bezorgen waarbij ze challenges krijgen. Met go-pro camera's wordt deze competitie op beeld vastgelegd.

We kunnen niet wachten! Kerst is voor iedereen.  

Dit is een link naar de website van AZ met een artikel over de actie: Geef een kerstboom cadeau - AZ