Dertec Sassenheim

Dertec Sassenheim

Modern en inspirerend

Wij werkten samen met Bedrijfsbouw Partners aan de realisatie van het bedrijfsgebouw met kantoor van Dertec in Sassenheim. In het hypermoderne gebouw, naar ontwerp van WNS Architecten, kan de verdere groei van Dertec gerealiseerd worden. In de nieuwbouw is ons IT77 raam- en deursysteem en het IT55 vliesgevelsysteem toegepast.

Project
Dertec
Locatie
Sassenheim
Opdrachtgever
Bedrijfsbouw Partners
Architect
WNS Architecten
Geveloplossing
IT55 en IT77
Solution
Werken

Mooi resultaat

Het nieuwe bedrijfspand van Dertec mag er zijn! Dertec is een fabrikant van roestvrijstalen aandrijvingen voor de voedingsindustrie dat ook aandrijfsystemen en componenten voor machinebouw verkoopt, is heel mooi gelukt. De innovatieve systemen maakten van Dertec een bedrijf van wereldformaat, dat uit zijn eigen jasje groeide. Dus werd het tijd voor een nieuw, hypermodern pand in Sassenheim.

Ook op zoek naar de juiste aluminium geveloplossingen?

Neem contact op

Visies die overeenkomen

De samenwerking met Bedrijfsbouw Partners, die onder andere bekend staan om hun lange termijn relaties, verliep heel goed. Wouter-Jan van den Dool van Bedrijfsbouw Partners beaamt dit. Hij geeft aan dat de visies van Intal en Bedrijfsbouw Partners niet ver uit elkaar liggen: persoonlijke betrokkenheid, kennis van zaken en een duidelijke focus zonder concessies te doen aan kwaliteit. We trekken, net als Intal, graag samen op in het bouwproces. Niet voor niets is ons motto ‘Wij Bouwen Samen’.

Hoogwaardige afwerking

Bij het bedrijfspand met kantoor, naar ontwerp van WNS Architecten, is veel aandacht besteed aan de hoogwaardige afwerking. Het is een mix van modern, strak en industrieel, gecombineerd met karakteristieke elementen.

Alle disciplines

Bij project Dertec heeft Intal zo’n beetje alle aluminium gevelsystemen in kunnen zetten. Van schuifpui tot vliesgevel en van kozijnen tot brandwerende kozijnen. Hiervoor zijn de basisprofielen ingezet: het IT77 raam- en deursysteem en het IT55 vliesgevelsysteem, waarbij we gewerkt hebben vanuit de detaillering van de architect. Ons team van engineers heeft voor de schuine gevel een perfecte oplossing bedacht en toen de opdrachtgever aangaf zonwerende beglazing toe te willen passen, hebben zij snel geschakeld. Normaal natuurlijk best een traject dat je dan in gaat, met bemonstering en het bekijken van voorbeelden op andere projecten, maar door snel te schakelen in de engineeringsfase is hier geen vertraging opgelopen. Ook hebben we meegedacht met de aannemer op het gebied van bouwkundige aansluitingen, zodat er achteraf geen uitdagingen zijn voor de staalleverancier die dan in het project opgelost zouden moeten worden. Daar zit de kracht van Intal.

Al met al een mooi werk, waarin alle expertises en meerdere aluminium geveloplossingen van Intal aan bod zijn gekomen.

Toegepaste aluminium profielen