Wedstrijdsponsor halve finale KNVB beker AZ-AJAX

Wedstrijdsponsor halve finale KNVB beker AZ-AJAX

Wedstrijdsponsor AZ-AJAX

Wanda Beerepoot,

Sinds juli 2021 zijn wij official partner van AZ. Daar komen mooie samenwerkingen uit zoals bijvoorbeeld onze Kerstbomenactie. Dat we door het partnerschap meer landelijke naamsbekendheid krijgen is ook geweldig.

WEDSTRIJDSPONSOR

Een onderdeel van ons partnership is dat wij per jaar 1 keer wedstrijdsponsor zijn. En dit jaar is dat niet zomaar een wedstrijd! Nee we zijn sponsor van de halve finale KNVB bekerwedstrijd AZ-AJAX op 3 maart. Hoe gaaf is dat!

HET STADION KLEURT PAARS

Tijdens de wedstrijd hebben we extra led-reclame in het stadion en staat overal in en om het AFAS-stadion dat Intal de sponsor is van de wedstrijd. Daarnaast kunnen wij met veel Intalisten en klanten de wedstrijd bijwonen. We hebben 100 kaartjes die we mogen weggeven voor de Kees Kist Lounge. Daar is het een feestje met een drankje, hapje en live entertainment na de wedstrijd. De wedstrijd kan bijgewoond worden vanaf premium seats in het stadion. Natuurlijk wordt onze skybox ook gevuld met sportieve klanten. 

Heel bijzonder is de Special AZ Treatment voor 8 personen. Voor de wedstrijd ga je dan dineren in de BMW lounge. De wedstrijd woon je bij in de dug-out in Intal signing. Daarnaast is er een meet & greet met de man of the match en overhandig je samen de prijs aan man of the match. Deze personen worden dus echt in de watten gelegd en krijgen een hele speciale avond. 

Na afloop van de wedstrijd (en hopelijk de overwinning) vieren we nog een klein feestje in de Kees Kids lounge. Daar zijn ook nog diverse winacties waarbij je AZ-shirts en gesigneerde voetballen kunt winnen.

Het wordt hopelijk een avond om niet snel te vergeten. Een avond in het stadion is een mooi moment om op een sportieve manier met klanten en relaties en Intalisten bij elkaar te zijn. Wij hebben er veel zin in!

Op naar de bekerfinale op zondag 17 april in De Kuip.