3.000 m2 aluminium gevelelementen in 210.000 m2 groot DC

3.000 m2 aluminium gevelelementen in 210.000 m2 groot DC

Intal en GOLDBECK ideale match voor bouw mega DC

Wanda Beerepoot,

Met circa 3.000 m2 aluminium gevelelementen is onze bijdrage aan de bouw van Smartlog Maasvlakte van DHG bepaald niet gering. Door onze jarenlange ervaring binnen de realisatie van distributiecentra zijn we een ideale match met GOLDBECK voor de bouw van dit project van DHG. 

Intal leverde al diverse keren aluminium kozijnen en vliesgevels voor distirbutiecentra van DHG. Maar nog nooit eerder voor zo'n mega distributiecentrum. De immense oppervlakte van 210.000 m2 in één bouwfase maakt dit project echt bijzonder. Het is enorm veel volume dat in relatief korte tijd gerealiseerd wordt. Daarin zijn alle bouwers die betrokken zijn bij dit project afhankelijk van een betrouwbare planning en optimale onderlinge samenwerking. 

Just-in-time produceren 

Het Intal team schakelt altijd snel en handelt oplossingsgericht. Onze jarenlange ervaring in het logistieke vastgoed werpt bij dit soort projecten zijn vruchten af. In korte tijd dienen er veel profielen, glas en andere materialen op de locatie aangevoerd en verwerkt te worden. Doordat wij just-in-time produceren, snel schakelen en helder communiceren met andere partijen beheersen wij het proces tot in de puntjes. 

Circulair aluminium

Er worden steeds meer eisen gesteld aan de duurzaamheid en circulariteit. Onze aluminium systemen bestaan standaard uit gerecycled aluminium van het hoogste niveau. We zijn continu bezig met productoptimalisaties en lopen daarin voorop in de Nederlandse markt. 

Alle processen in eigen beheer 

De samenwerking met GOLDBECK is voor Intal niet nieuw. Wij zijn systeemhuis en gevelbouwer ineen en daarmee uniek in Nederland. Net als GOLDBECK houden we alle processen in eigen beheer, waardoor we snel en doeltreffend werken. We zijn weliswaar één van de grotere aluminium gevelbouwers in Nederland, maar we blijven een platte organisatie waarin alle medewerkers verantwoordelijkheid nemen. 

De Intal Methode

Wij werken volgens De Intal Methode, dat is onze leidraad voor de manier waarop wij met elkaar omgaan en gebaseerd op vijf pijlers: jij, wij, groei, open en durf. Zo behalen wij de beste resultaten en gaan we samen met onze klanten voor duurzaam succes. Zeker ook tijdens dit geweldige project in opdracht van GOLDBECK.