Bij Intal kun je jezelf zijn en ben je samen sterk als 1 team

Bij Intal kun je jezelf zijn en ben je samen sterk als 1 team

Hoe wij voor elkaar klaarstaan is uniek!

Niels Bot,

Vanuit mijn studie commerciële economie ben ik direct bij de ING als accountmanager aan de slag gegaan. Na twee jaar hebben mijn vrouw en ik besloten om het roer om te gooien, alles in een vrachtwagen te gooien en naar Newark on Trent in Engeland te verhuizen. Hier heb ik bij Caterpillar en Flowserve pompen gewerkt, voornamelijk met klanten in de raffinaderijen en boorplatformen. Een stressvolle, maar hele gave baan! Na de komst van onze oudste dochter zijn we weer naar Nederland verhuisd. Ik heb terug in Nederland verschillende banen gehad voordat ik bij Intal terecht kwam als project engineer. 

FLEXIBEL

Je kunt binnen Intal jezelf zijn en je krijgt de kans ideeën onder de aandacht te brengen en invloed uit te oefenen om dit vervolgens tot de realisatie te brengen. Door deze open sfeer binnen het bedrijf werk je optimaal samen en nooit alleen. Binnen ons team zijn we steeds beter op elkaar ingespeeld en wordt er volop gebruik gemaakt van elkaar specialisme. Zo leren we nog elke dag van elkaar, maar heb ik ook in een korte tijd veel geleerd. Uiteraard stopt dat leren nooit!

Ondanks dat we bij Intal altijd willen verbeteren, groeien en leren, wordt er ook veel waarde gehecht aan ontspanning. Zo hebben wij genoeg vrije dagen en zijn wij flexibel in thuiswerken. Daarnaast gaan we met een groep collega’s ook één keer per maand wat leuks doen. Op deze manier, naast de vrijmibo, spreek je elkaar op een andere manier en krijg inzichten die je wellicht op de werkvloer niet zomaar zou krijgen.

DURF EN GROEI

Vanaf moment één voelt het vertrouwd binnen Intal en binnen het team. Zo heb ik veel vertrouwen verdiend waardoor ik inmiddels steeds meer coördinator-taken op kan pakken. Iets wat mijn aandacht trekt en waar ik de komende tijd mijn focus op wil leggen. Deze focus helpt mij ook bij de twee pijlers die mij het meeste aanspreken: durf en groei.  

Inmiddels bijna een jaar geleden kwam ik bij Intal terecht en liet ik mijn vertrouwde plekje achter. Een andere dynamiek en hele open sfeer stonden mij te wachten. Door deze stap heb ik al ontzettend veel mogen leren en leer ik nog steeds elke dag. Ik ben blij dat ik deze stap heb durven nemen en hoop mijn steentje bij te dragen binnen het team én het bedrijf om te kijken hoe we met elkaar een soepel rollend geheel kunnen vormen en het plezier onderling nooit verliezen! 

OPENHEID

Zoals al eerder gezegd stond er aan de start van mijn Intal avontuur een hele nieuwe dynamiek en open sfeer te wachten. Iets wat in het begin wel even wennen was, maar wat ook al snel een vrij gevoel gaf. Zo is er altijd ruimte om naar elkaar te luisteren en te verbeteren. Zie jij iets wat makkelijker of efficiënter kan? Start een experiment en ervaar of het werkt of niet. Heb je hier hulp bij nodig? Laat van je horen en start eens gezamenlijk een verbeterproces op. 

Aansluitend hierop komen we direct bij een punt wat echt opvalt binnen Intal: hoe we altijd voor elkaar klaarstaan. Als er iets is zoeken we een structurele oplossing zodat we het de volgende keer een stap voor zijn. Ondanks dat dit tijd en inspanning vergt, ben je niet die ‘ezel die zich twee keer stoot.’ Ook worden er per kwartaal Intal updates gegeven zodat we precies weten hoe we ervoor staan, wat we hebben bereikt en waar we op kunnen focussen. Dit zijn niet alleen jouw (team) getalletjes, maar is organisatie breed. 

Binnen Intal ben je zeker geen nummertje, maar een bijdrager aan een groter geheel!