Kerst is voor iedereen!

Kerst is voor iedereen!

Kerst is voor iedereen 2023

Wanda Beerepoot,

Het is weer tijd voor ‘Kerst is voor iedereen’! Voor de derde keer op rij. Samen met AZ Alkmaar gaan we, net als vorig jaar en het jaar ervoor, weer 100 mensen blij maken met een kerstboom.

Het idee voor deze mooie maatschappelijk actie ontstond tijdens een intern overleg bij Intal een paar jaar geleden. Al jaren kregen Intalisten met Sinterklaas een kerstboom voor thuis. Waarom zouden we niet meer mensen blij maken met een boom? Hoe kunnen we iets terugdoen voor de maatschappij? Al snel zaten we met AZ om de tafel en vertelden wij over ons idee; kerstbomen langsbrengen bij mensen die dit verdienen. AZ was direct enthousiast en stond in actiemodus. Dit resulteerde in de mooie 'Kerst is voor iedereen' campagne. De afgelopen twee jaar heeft Intal in samenwerking met AZ 2 keer 100 mensen een hart onder de riem gestoken door ze een kerstboom te schenken. Dit jaar gaan we er weer een mooie dag van maken. 

AZ komt persoonlijk langs 

Samen met de AZ vrouwen en AZ legendes plus een grote groep Intalisten gaan we woensdag 6 december op pad om 100 mensen te verrassen met een kerstboom. 

Wie gun jij een kerstboom? 

Vorig jaar ontving Ben, wiens vrouw kort daarvoor was overleden, een kerstboom. Hij werd genomineerd door zijn kleinzoon Jordy, die vond dat zijn opa wel een steuntje in de rug verdiende. Ook Petra kreeg een kerstboom. Zij was genomineerd door haar zus omdat Petra haar steun en toeverlaat is én altijd klaarstaat voor haar en de kinderen. 

Ken jij iemand die het om wat voor reden dan ook dit jaar verdient om in het zonnetje te worden gezet? Omschrijf zo persoonlijk mogelijk waarom jij vindt dat deze persoon een kerstboom verdient. Nomineren kan tot dinsdag 28 november 17:00 uur. De winnaars ontvangen uiterlijk vrijdag 1 december bericht.

Nomineer hier!