Aluminium Geveloplossingen Voor DC'S

Aluminium Geveloplossingen Voor DC'S

Diehards in DC's

Wanda Beerepoot,

DIEHARDS IN DC’S. Het klinkt niet alleen lekker, het is ook echt zo. Onze projectleider Uitze van der Wier vertelt in deze video heel relaxed en duidelijk over de realisatie van de aluminium kozijnen en vliesgevels in Smartlog Maasvlakte van DHG en Smartlog Moerdijk 3 van DHG.

Hij vertelt waar onze kracht ligt als het gaat om het leveren van de beste aluminium kozijnen en vliesgevels voor distributiecentra. Ook laat hij weten waarom partnerships zo krachtig werken. 

SMARTLOG MAASVLAKTE VAN DHG

In opdracht van Goldbeck werken wij aan de realisatie van Smartlog Maasvlakte, de grootste logistieke ontwikkeling in Nederland! Smartlog Maasvlakte komt op het Distripark op de Maasvlakte en wordt gefaseerd vanaf Q4 2021 opgeleverd. De ontwikkeling van circa 210.000 m² warehouse bestaat uit tien DC’s verdeeld over vijf gebouwen op één locatie.

SMARTLOG MOERDIJK 5 VAN DHG

In opdracht Bouwbedrijf Vrolijk realiseerden wij de aluminum kozijnen en vliesgevels in 5 DC's in Moerdijk. 

EXPERTS IN ALUMINUM KOZIJNEN EN VLIESGEVELS VOOR DC'S

Wij maken waar wat wij beloven. Dat lukt door onze jarenlange ervaring binnen het realiseren van aluminium kozijnen en vliesgevels voor distributiecentra, onze inhouse geproduceerde aluminium gevelsystemen en onze eigen manier van werken. Alles is 100% Intal!   

Wij doen er alles aan om het gehele proces van ontwikkeling tot en met de montage van de aluminium kozijnen en vliesgevels vlekkeloos te laten verlopen. Dat doen wij door altijd in verbinding te blijven en continu te verbeteren.

Onze klanten mogen rekenen op de beste aluminium geveloplossingen op de meest passende manier voor hun project. Wij houden ons aan de planning, blijven binnen budget en leveren op het juiste moment. Ook na montage staan wij met Intal+ voor onze klanten klaar voor optimale service en onderhoud.

Check onze DC-film