Artikel Intal Groep in Gevelbouw

Artikel Intal Groep in Gevelbouw

Onafhankelijk

Wanda Beerepoot,

Bouwpartner in aluminium geveloplossingen gaat voor volledig onafhankelijke positie in de markt. Dat is de titel van ons artikel in Gevelbouw deze maand. Een mooie ambitie en veel meer dan alleen een stip aan de horizon. Het is iets waar we druk mee bezig zijn! 

Rudy vertelt in het artikel over de groep bedrijven die we nu vormen binnen De Intal Groep; Intal, Themal Breaks, IJdema en Intal+. Door deze sterke groep met bedrijven staan we steeds onafhankelijker en daarmee sterker in de markt

100% LEVERINGSBETROUWBAAR

We zetten uiteen wat de reden is dat De Intal Groep zich strategisch richt op complete onafhankelijkheid van grote leveranciers en onderbouwen waarom we 100% leveringsbetrouwbaar zijn.

DE KRACHT VAN INTAL, IJDEMA EN THERMAL BREAKS

We vertellen in het artikel ook over IJdema en Thermal Breaks, 2 bedrijven die vallen onder De Intal Groep. We lichten de kracht toe van deze mooie combinatie: 100% Intal kozijnen en vliesgevels die allemaal thermisch geïsoleerd worden bij Thermal Breaks en bij IJdema gepoedercoat of gecoat worden. Hierdoor kunnen wij onze klanten totaal ontzorgen. Daar zijn we sterk in en dat doen we graag.

Het artikel lees je hier