Vacature zager

Vacature zager

Zager

Binnen deze rol ga je aan de slag binnen het team van de voorbewerking als zager. Het procesdeel voorbewerking is de eerste schakel in het productieproces en is verantwoordelijk voor het bewerken van de aluminium profielen. Op verschillende machines worden alle nodige bewerkingen gezaagd of gefreesd. Hierna gaan de profielen naar het volgende procesdeel, de assemblage, waar er een volledig kozijn of vliesgevel van wordt gemaakt.

HOE ZIET JOUW WERKDAG BIJ INTAL ERUIT?

Zodra jij de productiehal binnenloopt begint jouw dag met een lekker kopje koffie en begin je samen met jouw team aan de dagstart. Tijden de dagstart ga je samen met de teamleider en het team de prioriteiten samenstellen voor de dag, waarna je snel de fabriek in gaat. Aan de slag!

Jij vervult namelijk een belangrijke rol, waarbij jij ervoor zorgt dat de start van het productieproces effectief en efficiënt verloopt. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor het zagen van verschillende onderdelen. Je zorgt dat de aanvoerband van de machine altijd gevuld is met profielen zodat de machine continue kan blijven draaien. Jij stelt de zaag goed in en bedient deze. Je bewaakt het goed functioneren van de zaag en controleert de kwaliteit van de output. Hierbij is het belangrijk dat je nauwkeurig bent en alleen producten verder laat gaan waarvan jij zeker weet dat de kwaliteit 100% is. Je signaleert afwijkingen en grijpt tijdig in. Heb jij alle orders voor deze dag gezaagd, dan kun je je collega’s in de voorbewerking assisteren. Dit maakt deze rol super afwisselend. Aan het einde van de werkdag laat jij je werkplek schoon achter, op naar huis!

BEN JIJ DE PERSOON DIE WIJ ZOEKEN?

Wij zoeken iemand die positief en enthousiast is. Daarnaast:

  • beheer je de Nederlandse taal;
  • ben je leergierig, proactief en nauwkeurig;
  • ben je een teamspeler en een echte aanpakker.

Heb je nog geen ervaring? Dan kunnen wij jou dit leren! Hiervoor is het wel belangrijk dat je enig gevoel voor maatvoering hebt.

WAAROM JIJ BIJ INTAL WILT WERKEN!

Intal is ontwikkelaar en producent van circulaire aluminium raam-, deur- en vliesgevelsystemen voor alle sectoren in de bouw. We ontwikkelen en produceren onze aluminium geveloplossingen zonder tussenschakels en zijn daarmee uniek in Nederland.

Wij durven anders te zijn en worden gelukkig van vooruitgang, vrijheid, innovatie en het openlijk delen van kennis en successen. Het maakt ons samen creatief ondernemend en doet ons kennisgrenzen verleggen.

Wij vinden het belangrijk dat onze Intalisten in verbinding staan met elkaar en met het bedrijf, daarom zijn alle processen volledig open en transparant. Onze bedrijfscultuur is gericht op continu verbeteren, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Deze manier van werken noemen wij De Intal Methode.

Ons doel bij Intal is het excelleren in producten en de dienstverlening richting onze klanten door de klantbehoefte altijd centraal te stellen.

SOLLICITATIEPROCEDURE

Om te beginnen maken we graag kennis met je onder het genot van een kopje koffie of thee. Zo kunnen we kennis met elkaar maken, Intal introduceren, de functie bespreken en heb jij de ruimte om jezelf te presenteren. Tijdens het sollicitatieproces houden we je tijdig op de hoogte van eventuele beslissingen die we nemen.

Heb je vragen over werken bij Intal of de sollicitatieprocedure, neem dan gerust contact op met Larissa Korse via 06 30 24 16 23. Je kunt ook altijd een whatsappbericht sturen

INTERESSE?

Zie jij jezelf al werken bij ons? Verras ons dan met jouw sollicitatie die je kunt sturen naar work@intal.nl. Whatsapp je liever? Ook dat mag! We ontvangen je appje graag op bovenstaand telefoonnummer.

Deel vacature: