Vacature werkvoorbereider

Vacature werkvoorbereider

Werk voorbereider

Heb jij bouwkundig inzicht of een technische achtergrond? Ben jij nauwkeurig en weet jij structuur aan te brengen? Ben jij graag de spin in het web tussen verschillende procesdelen? Dan zoeken wij jou! We gaan ons team namelijk uitbreiden met een werkvoorbereider!

Bij Intal durven wij anders te zijn en worden wij gelukkig van vrijheid, innovatie en het openlijk delen van kennis en successen. Past dat perfect bij jou? Lees dan snel verder en solliciteer.

WAT GA JE DOEN?

Als werkvoorbereider gevelbouw vervaardig en bewerk je zelfstandig werktekeningen op basis van gegevens vanuit de opdrachtgever. Jij ontvangt en controleert de tekeningen van onze tekenbureaus. Daarna toets je de uitgewerkte opdrachten op juistheid en uitvoerbaarheid. Jij maakt hierbij de vertaalslag van tekening naar werkvoorbereiding, dit doen wij met de software Logikal. Hierbij vertaal je het ontwerp vanuit de tekenbureaus naar een technische werktekening en werkinstructies voor eigen productie en uitvoering op de bouw.

Je werkt productie- en detailtekeningen zelfstandig uit en maakt hiermee onze projecten gereed voor inkoop, productie en montage. Nadat alles op de juiste manier is gespecifieerd, draag je het project over aan de inkoop. Samen met de projectleider ga je het project faseren. Je grijpt in bij onduidelijkheid en/of bij afwijkingen op de gemaakte afspraken en toont je hierin een stevige gesprekspartner met verstand van zaken. Jij borgt een hoogstaande kwaliteit en signaleert (potentiële) obstakels en onderneemt tijdig actie. 

Tot slot ben je bezig met het verbeteren van de processen in samenwerking met de verschillende teams met als doel te groeien naar operational excellence.

Klinkt deze rol leuk maar ben jij op zoek naar meer uitdaging? Dan kun jij deze rol misschien combineren met die van coördinator front-office! Kijk daarvoor naar de vacature van hoofd werkvoorbereiding.

VAN ONS VOOR JOU

Je kunt je helemaal vinden in onze manier van werken, dat past echt bij jou. Bij ons is veel mogelijk, dus heb het lef alle kansen te pakken! Om het nog aantrekkelijker te maken:

 • je ontvangt van ons een goed salaris (3.000 – 4.500) en een laptop;
 • Je ontvangt (afhankelijk van de resultaten van Intal) een prestatiebonus en/of Intalistentoeslag bij goed functioneren;
 • wij vinden jouw privétijd waardevol, daarom krijg je van ons 40 verlofdagen op fulltime basis (27 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar);    
 • je gaat werken volgens De Intal Methode waarbij persoonlijk geluk centraal staat;
 • er is bij ons veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Neem het initiatief en ga op cursus of training;
 • je maakt deel uit van een enthousiast team met passie voor hun werk, een team dat lekker to the point is, maar ook van een lolletje houdt;
 • samen successen vieren doen wij graag, met borrels en leuke events.

Jouw woonplaats maakt niet heel veel uit. Wij hebben namelijk een kantoor in Opmeer en Deurne, je kan op beide locaties aan de slag. Daarnaast is er de mogelijkheid om thuis te werken.

JIJ

Wij werken LEAN; continu verbeteren is een onderdeel van ons dagelijks werk, dat verwachten wij ook van jou. Daarnaast:

 • heb je relevante werkervaring opgedaan in een vergelijkbare rol;
 • heb je kennis van tekenwerk (AutoCAD) en mogelijk BIM;
 • relevante ervaring in de (aluminium) gevelbouw is een pré;
 • ben je nauwkeurig en kun je plannen omzetten in resultaat;
 • beschik je over goede organisatorische vaardigheden om alle processen in goede banen te leiden;
 • tot slot heb je de ambitie en de drive om te groeien.

NOTE: solliciteer ook als je aan 80%+ van de criteria voldoet. Bij Intal nemen we geweldige mensen aan, kijk we vooral naar jouw persoonlijkheid en zeker niet alleen naar CV's. Als je een paar vereisten niet kunt afvinken, maar snel leert, dan horen we graag van je!

WIE WIJ ZIJN & WAT WIJ DOEN

Intal is ontwikkelaar en producent van circulaire aluminium raam-, deur- en vliesgevelsystemen voor alle sectoren in de bouw. We ontwikkelen en produceren onze aluminium geveloplossingen zonder tussenschakels en zijn daarmee uniek in Nederland.

Wij durven anders te zijn en worden gelukkig van vooruitgang, vrijheid, innovatie en het openlijk delen van kennis en successen. Het maakt ons samen creatief ondernemend en doet ons kennisgrenzen verleggen.

Wij vinden het belangrijk dat onze Intalisten in verbinding staan met elkaar en met het bedrijf, daarom zijn alle processen volledig open en transparant. Onze bedrijfscultuur is gericht op continu verbeteren, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Deze manier van werken noemen wij De Intal methode.

Ons doel bij Intal is het excelleren in producten en de dienstverlening richting onze klanten door de klantbehoefte altijd centraal te stellen.

SOLLICITATIEPROCEDURE

Om te beginnen maken we graag kennis met je onder het genot van een kopje koffie of thee. Zo kunnen we kennis met elkaar maken, Intal introduceren, de rol bespreken en heb jij de ruimte om jezelf te presenteren. Tijdens het sollicitatieproces (max. 2 gesprekken) houden we je tijdig op de hoogte van eventuele beslissingen die we nemen.

Heb je vragen over werken bij Intal of de sollicitatieprocedure, neem dan gerust contact op met Roxanne Wagemaker via 06 30 24 16 23. Je kunt ook altijd een whatsappbericht sturen. Heb je vragen over de inhoud van de rol of de werkzaamheden? Bel dan naar 0226 - 34 15 25 en vraag naar Barry Hubert (coördinator Front-Office).

INTERESSE?

Ben jij onze nieuwe Intalist? Wij laten ons graag verrassen door jouw sollicitatie die je kunt mailen naar work@intal.nl

Deel vacature:

Krijg nog meer een gevoel bij Intal

Om jou een nog duidelijker beeld van Intal te geven, hebben wij deze video gemaakt. Zo krijg je nog meer een gevoel bij Intal. We nemen je mee door kantoor en onze fabriek. Natuurlijk komen er veel Intalisten in beeld. We laten je ook een aantal projecten zien die wij gerealiseerd hebben. Leuk om even te kijken. 

Ik wil de video wel zien!