Vacature Senior Sales Consultant

Vacature Senior Sales Consultant

Senior Sales Consultant

Wil jij je aansluiten bij één van de snelst groeiende organisaties in de gevelbranche? Ons ambitieuze en enthousiaste salesteam is op zoek naar versterking. 

We zoeken een ervaren sales consultant met commerciële ervaring in de (gevel)techniek. Het zit van nature in jou om het vertrouwen van jouw klanten te winnen door oprechte aandacht. Je begrijpt dat sales bij Intal niet om het aanbieden van standaardproducten gaat, maar om het toevoegen van waarde en het samen komen tot de beste oplossing. Je denkt mee met wat de klant nodig heeft voor nu, maar ook voor de toekomst. Al vanaf het eerste contact.

Bij Intal durven we anders te zijn dan de rest. Wij geloven niet zo in regeltjes, maar worden gelukkig van vrijheid, innovatie en het openlijk delen van successen. Hierdoor kunnen wij samen ondernemend, vooruitstrevend en succesvol zijn. Past dat bij jou, dan kan jij zomaar onze nieuwe collega zijn!

WAT JE GAAT DOEN

Als senior sales consultant/ sales specialist bij Intal ben je verantwoordelijk voor het vinden en binden van potentiële klanten in de breedste zin van het woord. Hoe je jouw rol vormgeeft is volledig aan jou, je hebt alle vrijheid om hier je eigen draai aan te geven. Dit zijn een aantal onderdelen van jouw werk:

 • je bezoekt dagelijks klanten en je loopt gemakkelijk bij nieuwe prospects binnen om op inspirerende wijze het verhaal van Intal te vertellen
 • je onderhandelt zelfstandig over voorwaarden en tarieven en leg de gemaakte afspraken op punctuele wijze vast
 • je zoekt regelmatig de samenwerking op met collega’s die offertes voor jouw klanten opstellen en je brainstormt samen met je salescollega’s over nóg betere manieren om leads te genereren
 • je bepaalt (middel)lange commerciele prioriteiten, gebaseerd op de ontwikkelingen in de markt en de strategische keuzes van Intal als organisatie
 • je stuurt waar nodig collega's van het eigen team of van andere teams functioneel aan

In deze rol ben je onderdeel van het team Commercie, dat bestaat uit 6 ambitieuze en enthousiaste collega’s. Je werkt regelmatig een dag in ons inspirerende kantoor in Opmeer om binding te houden met alle collega Intalisten. 

WAT WE VAN JOU VRAGEN

 • HBO werk- en denkniveau, liefst met een bouwkundige achtergrond
 • ervaring in de gevelbranche
 • je bent een enthousiaste en gedreven professional die gemakkelijk verbinding weet te maken
 • je bent in staat om zelfstandig vorm te geven aan deze brede salesrol
 • je bent niet bang om bij nieuwe leads en klanten binnen te stappen
 • je bent initiatiefrijk en bezit zelfstartend vermogen
 • je bezit commercieel inzicht en weet kansen in de markt te benutten
 • je bent gericht op continu verbeteren
 • je bent bereid te reizen, onze klanten bevinden zich door heel Nederland
 • je bezit een relevant netwerk in de (gevel)bouw

WAAROM JE BIJ ONS WILT WERKEN!

Intal is ontwikkelaar en producent van circulaire aluminium raam-, deur- en vliesgevelsystemen voor alle sectoren in de bouw. We ontwikkelen en produceren onze aluminium geveloplossingen zonder tussenschakels en zijn daarmee uniek in Nederland. Deze unieke positie geeft ons een grote voorsprong op onze concurrenten en biedt daarmee genoeg mogelijkheden voor sales. Ons doel bij Intal is het excelleren in producten en de dienstverlening richting onze klanten door de klantbehoefte altijd centraal te stellen. Wij zijn één van de snelstgroeiende spelers in de gevelbranche. 

Wij vinden het belangrijk dat onze Intalisten in verbinding staan met elkaar en met het bedrijf, daarom zijn alle processen volledig open en transparant. Onze bedrijfscultuur is gericht op continu verbeteren, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Deze manier van werken noemen wij De Intal methode.

Bij Intal denken we graag in kansen en stellen wij geluk en persoonlijke ontwikkeling centraal. Wij zetten onze Intalisten graag in hun kracht. Je kunt je vinden in onze manier van werken, dat past echt bij jou! Als sales specialist ben je onderdeel van een team van ruim 100 Intalisten waarbij je alle ruimte hebt om je persoonlijk te ontwikkelen. 

Bij ons is heel veel mogelijk, dus heb het lef alle kansen te pakken! Om het nog aantrekkelijker te maken:

 • een goed salaris wat je zelf kunt bepalen! In overleg met het team bepalen jullie zelf wat jouw toegevoegde waarde gaat zijn en welke beloning daar tegenover staat
 • natuurlijk een auto van de zaak, telefoon en laptop
 • omdat jouw privétijd ook waardevol is, krijg je van ons 27 verlofdagen én de mogelijkheid om de 13 ADV dagen in tijd of geld uit te laten keren, passend bij jouw wensen
 • je werkt in een verrassend kantoor met stijlvolle inrichting en creatieve vibe 
 • samen successen vieren doen wij graag, met borrels en leuke events

ENTHOUSIAST?

Zie jij jezelf al werken bij ons? Neem dan snel contact op en verras ons met jouw sollicitatie! Heb je nog vragen over de rol? Neem dan contact op met Monique Pluijmers via 0226-341525. 

 

 

Deel vacature: