Vacature project engineer ETO

Vacature project engineer ETO

Project engineer ETO

De beste geveloplossingen voor projecten waar wij aan werken worden door jou getekend. Jij begrijpt hoe complex een Intal project kan zijn, je levert altijd precisiewerk. Jij bent project engineer (of (3D) tekenaar/ werkvoorbereider) en op zoek naar nieuwe baan. Je kunt gaan werken bij ons hoofdkantoor in Opmeer (Noord-Holland) of op ons kantoor in Deurne (Noord-Brabant).

Bij Intal durven wij anders te zijn en worden wij gelukkig van vrijheid, innovatie en het openlijk delen van kennis en successen. Past dat perfect bij jou? Lees dan snel verder en solliciteer.

Je gaat aan de slag bij het procesdeel Front Office Engineering. Deze processtroom kenmerkt zich door de complexiteit van het werk. In de projecten zitten veel unieke technische details. Daarnaast moeten er veel technische en bouwfysische vraagstukken en onderbouwingen aangeleverd worden. Hier komt veel analytisch inzicht bij kijken, waarbij je oog voor detail moet hebben.

Je vertaalt de behoefte van de klant in gevraagde technische oplossingen en levert 3D tekeningen en detaillering van hoog niveau. Je neemt deel aan engineeringssessies en bouwvergaderingen op locatie en fungeert als adviseur richting de klant.

Jij als nieuwe Intalist

Continu verbeteren is een onderdeel van ons dagelijks werk, dat verwachten wij ook van jou. Daarnaast:

 • een bouwtechnische achtergrond, MTS of HTS;
 • ervaring in (3D) tekenen en werkvoorbereiden;
 • een nauwkeurige werkhouding en een sterk analytisch vermogen;
 • kun je goed zelfstandig werken, plannen en focussen;
 • heb jij de ambitie en de drive om te groeien
 • is het een pré als je 3D kunt tekenen, maar we kunnen jou dit ook leren.

Wie wij zijn & wat wij doen

Wij durven anders te zijn en worden gelukkig van vooruitgang, vrijheid, innovatie en het openlijk delen van kennis en successen. Het maakt ons samen creatief ondernemend en doet ons kennisgrenzen verleggen.

Wij vinden het belangrijk dat onze Intalisten in verbinding staan met elkaar en met het bedrijf, daarom zijn alle processen volledig open en transparant. Onze bedrijfscultuur is gericht op continu verbeteren, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Deze manier van werken noemen wij De Intal methode.

Ons doel bij Intal is het excelleren in producten en de dienstverlening richting onze klanten door de klantbehoefte altijd centraal te stellen.

Intal is ontwikkelaar en producent van circulaire aluminium raam-, deur- en vliesgevelsystemen voor alle sectoren in de bouw. We ontwikkelen en produceren onze aluminium geveloplossingen zonder tussenschakels en zijn daarmee uniek in Nederland.

Wat wij jou kunnen bieden

Jij kunt je helemaal vinden in onze manier van werken, daar voel jij je goed bij. Bij ons is veel mogelijk, dus heb het lef alle kansen te pakken! Om het nog aantrekkelijker te maken:

 • wij vinden jouw privétijd waardevol, daarom krijg je van ons 40 verlofdagen op fulltime basis (27 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar);     
 • je gaat werken volgens De Intal Methode waarbij persoonlijk geluk centraal staat;
 • er is bij ons veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Neem het initiatief en ga op cursus of training;
 • je maakt deel uit van een enthousiast team met passie voor hun werk, een team dat lekker to the point is, maar ook van een lolletje houdt;
 • je hebt recht op een jaarlijkse prestatiebonus die afhankelijk is van de resultaten van Intal;
 • je werkt in een verrassend kantoor met stijlvolle inrichting en creatieve vibe;
 • je kunt in de pauze meedoen aan felle tafeltennisbattles en fanatieke voetgolf;
 • samen successen vieren doen wij graag, met borrels en leuke events.

Ben jij onze nieuwe Intalist? Wij laten ons graag verrassen door jouw sollicitatie die je kunt mailen naar work@intal.nl.