Vacature productiemedewerker assemblage

Vacature productiemedewerker assemblage

Productie medewerker assemblage

Verlang jij ook zo naar werkdagen die voorbij lijken te vliegen? Naar dagen met voldoende uitdagend werk en leuke collega’s? Binnen een bedrijf waar jouw mening op prijs wordt gesteld en waar je zelf aan de slag kan met verbeteringen? Dan kijken wij uit naar jouw komst!

JOUW WERKDAG

’s Morgens om 6 uur sta je op. Je bent een ochtendmens, dat scheelt. Na je ontbijt stap je in de auto, het is nog lekker rustig op de weg! Om 07:15 uur parkeer je je auto op ons parkeerterrein en loop je de productiehal in; een nieuwe, uitdagende werkdag is gestart!

Om 07:30 uur verzamelen jij en je collega’s zich met een lekker kopje koffie voor de dagstart. Het is druk, er is dus werk genoeg. Vandaag is er bijvoorbeeld een order voor een groot wooncomplex in Amsterdam. De afdeling Voorbewerking zorgt ervoor dat alle aluminium profielen op maat worden gezaagd. Jij werkt op de afdeling Assemblage en zorgt er samen met je collega’ s voor dat deze aluminium profielen aan het einde van de dag zijn omgetoverd in prachtige, hoogwaardige aluminium raam- en deurkozijnen. Dat betekent dat je gaat lijmen, persen, rubberen, beslag inbouwen, glaszetten en alles doet wat nodig is om tot het eindproduct te komen. 

De dagen vliegen voorbij omdat je altijd met mooie projecten bezig bent. Loop je ergens tegen aan? Dan schrijf je het obstakel op. In het verbeteroverleg kijk je samen met je collega’s hoe jullie dit obstakel kunnen oplossen. Om 16:20 uur ruim je je werkplek op en zorg je dat alles gereed staat voor morgen. Op naar huis!

VAN ONS VOOR JOU

Jij kunt je helemaal vinden in onze manier van werken, dat past echt bij jou. Bij ons is veel mogelijk, dus heb het lef alle kansen te pakken!

Je kunt gaan voor een fulltime contract, maar je kunt ook kiezen voor 32 uur of 24 uur per week.

Om het nog aantrekkelijker te maken:

 • je ontvangt van ons een goed salaris, afhankelijk van je werkervaring (ca.  €2.125,00 - €2.400,00 per maand).
 • je hebt recht op een jaarlijkse prestatiebonus;
  wij vinden jouw privétijd waardevol, daarom krijg je van ons 40 verlofdagen op fulltime basis (27 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar).
 • er is bij ons veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Neem het initiatief en ga op cursus of training.
 • je maakt deel uit van een enthousiast team met passie voor hun werk, een team dat lekker to the point is, maar ook van een lolletje houdt.
 • je kunt in de pauze meedoen aan felle tafeltennisbattles en fanatieke voetgolf;
 • samen successen vieren doen wij graag, met borrels en leuke events.

JIJ

 • een technische opleiding hoef je niet te hebben, we vinden het wel belangrijk dat je technisch inzicht hebt;
 • je kunt goed samenwerken, toont initiatief en kunt je eigen plan trekken;
 • de Nederlandse taal beheers je prima. 100% perfect hoeft helemaal niet;
 • je hebt eigen vervoer naar de fabriek in Opmeer. Je woont op maximaal 30 kilometer reisafstand.

WAAROM JIJ BIJ INTAL WILT WERKEN

Intal is ontwikkelaar en producent van circulaire aluminium raam-, deur- en vliesgevelsystemen voor alle sectoren in de bouw. We ontwikkelen en produceren onze aluminium geveloplossingen zonder tussenschakels en zijn daarmee uniek in Nederland.

Wij durven anders te zijn en worden gelukkig van vooruitgang, vrijheid, innovatie en het openlijk delen van kennis en successen. Het maakt ons samen creatief ondernemend en doet ons kennisgrenzen verleggen.

Wij vinden het belangrijk dat onze Intalisten in verbinding staan met elkaar en met het bedrijf, daarom zijn alle processen volledig open en transparant. Onze bedrijfscultuur is gericht op continu verbeteren, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Deze manier van werken noemen wij De Intal methode.

Ons doel bij Intal is het excelleren in producten en de dienstverlening richting onze klanten door de klantbehoefte altijd centraal te stellen.

SOLLICITATIEPROCEDURE

Om te beginnen maken we graag kennis met je onder het genot van een kopje koffie of thee. Zo kunnen we kennis met elkaar maken, Intal introduceren, de functie bespreken en heb jij de ruimte om jezelf te presenteren. Tijdens het sollicitatieproces houden we je tijdig op de hoogte van eventuele beslissingen die we nemen.

Heb je vragen over werken bij Intal of de sollicitatieprocedure, neem dan gerust contact op met Larissa Korse via 06 30 24 16 23. Je kunt ook altijd een whatsappbericht sturen

INTERESSE

Zie jij jezelf al werken bij ons? Verras ons dan met jouw sollicitatie die je kunt sturen naar work@intal.nl. Whatsapp je liever? Ook dat mag! We ontvangen je appje graag op bovenstaand telefoonnummer.

Deel vacature: