Vacature People & Culture officer

Vacature People & Culture officer

People & Culture officer

Werk jij graag in een dynamisch HR team waar geen week hetzelfde is? Dat zit je bij ons goed! Wij zoeken voor ons procesdeel People & Culture een enthousiaste HR professional die interesse heeft in een brede HR positie. 

Ons People & Culture team creëert samen een veilige en inspirerende omgeving waarin onze Intalisten in hun kracht kunnen staan, zich kunnen ontwikkelen en zich gelukkig voelen. Jij levert jouw bijdrage aan het centraal stellen van onze Intalisten! Ben je sterk in de operatie en een gedegen sparringpartner? Dan komen wij graag in contact met jou! 

Wat houdt deze rol in?

In deze generalistische HRM functie werk je mee aan een grote diversiteit aan werkzaamheden. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor vragen van collega’s en zorgt er voor dat de uitvoer van het People & Culture beleid goed verloopt. Je komt ons huidige team dat bestaat uit twee ambitieuze dames versterken.

We werken met elkaar aan leuke projecten om de Intal Methode te versterken binnen de organisatie. Voor dit jaar staan coachend leiderschap, de Intal BeloningsMethode en de Intal Academy op de agenda. Het zwaartepunt in jouw rol ligt op de operationele werkzaamheden. Je vindt het leuk om jouw kennis en ervaring te delen met onze coördinatoren en teamleiders. Je begeleidt en ondersteunt hen bij juridische vraagstukken, sollicitatiegesprekken, evaluatiegesprekken, contractverlengingen en -beëindigingen. Ziekteverzuim kent voor jou geen geheimen, je bent de casemanager voor dossiers. Je adviseert de coördinatoren over re-integratie, maar zorgt tegelijkertijd dat het dossier zorgvuldig wordt bewaakt en neemt de juiste stappen waar nodig. Je zorgt dat je alles op correcte wijze verwerkt in onze systemen. Je wordt een expert in AFAS en helpt ons verbeterslagen te maken die de HR-processen versimpelen, verbeteren en versterken. Zo zijn we in de toekomst steeds minder tijd kwijt aan administratieve taken en kunnen we ons volledig focussen op wat wij écht belangrijk vinden:

Wij leggen de focus op het persoonlijk geluk van mensen. Plezier in je werk en persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk en daar besteden wij dan ook veel aandacht aan. Jezelf ontwikkelen, dingen ontdekken, experimenteren en innoveren wordt door ons optimaal gestimuleerd. Wij geloven dat dit resulteert in creatieve, gelukkige, goed ontwikkelde mensen en een succesvolle onderneming.

Wat is in deze rol belangrijk?

Je voelt je thuis in een dynamische organisatie waar vertrouwen, vrijheid, openheid, ondernemerschap, continue verbeteren en klant- en resultaatgerichtheid belangrijke uitgangspunten zijn. Je bruist van de ideeën om onze Intalisten vitaal en gelukkig te houden en brengt deze initiatieven zelfstandig tot een succes. Jij weet met jouw gedrag collega’s positief te beïnvloeden, staat stevig in je schoenen, bent zelfstandig en betrokken. Je hebt oog voor detail en weet structuur aan te brengen in je werk. Je kan snel schakelen als het nodig is. Natuurlijk ben je communicatief (zowel mondeling als schriftelijk) vaardig. 

Om deze uitdagende rol tot een succes te maken zien we graag het volgende bij jou:

 • je beschikt over een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur HRM; 
 • je hebt minimaal 7 jaar werkervaring binnen HR, met voorkeur in een productieomgeving;
 • je hebt ook een blauwe kant; je bent nauwkeurig en gedetailleerd; ervaring met AFAS is een pré;
 • je hebt stevige kennis van arbeidsrecht en uitgebreide ervaring met verzuimbegeleiding;
 • je bent +/- 32 uur beschikbaar.

Wie wij zijn & wat wij doen

Wij durven anders te zijn en worden gelukkig van vooruitgang, vrijheid, innovatie en het openlijk delen van kennis en successen. Het maakt ons samen creatief ondernemend en doet ons kennisgrenzen verleggen.

Wij vinden het belangrijk dat onze Intalisten in verbinding staan met elkaar en met het bedrijf, daarom zijn alle processen volledig open en transparant. Onze bedrijfscultuur is gericht op continu verbeteren, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Deze manier van werken noemen wij De Intal methode.

Ons doel bij Intal is het excelleren in producten en de dienstverlening richting onze klanten door de klantbehoefte altijd centraal te stellen.

Intal is ontwikkelaar en producent van circulaire aluminium raam-, deur- en vliesgevelsystemen voor alle sectoren in de bouw. We ontwikkelen en produceren onze aluminium geveloplossingen zonder tussenschakels en zijn daarmee uniek in Nederland.

Wat wij jou kunnen bieden

Jij kunt je helemaal vinden in onze manier van werken, dat past echt bij jou. Bij ons is veel mogelijk, dus heb het lef alle kansen te pakken! Om het nog aantrekkelijker te maken:

 • wij vinden jouw privétijd waardevol, daarom krijg je van ons 40 verlofdagen op fulltime basis (27 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar);     
 • je gaat werken volgens De Intal Methode waarbij persoonlijk geluk centraal staat;
 • er is bij ons veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Neem het initiatief en ga op cursus of training;
 • je maakt deel uit van een enthousiast team met passie voor hun werk, een team dat lekker to the point is, maar ook van een lolletje houdt;
 • je hebt recht op een jaarlijkse prestatiebonus die afhankelijk is van de resultaten van Intal;
 • je werkt in een verrassend werkomgeving met stijlvolle inrichting en creatieve vibe;
 • je kunt in de pauze meedoen aan felle tafeltennisbattles en fanatieke voetgolf;
 • samen successen vieren doen wij graag, met borrels en leuke events.

Ben jij onze nieuwe Intalist? Wij laten ons graag verrassen door jouw sollicitatie die je kunt mailen naar work@intal.nl.