Vacature Machinebediener

Vacature Machinebediener

Machinebediener

Verlang jij ook zo naar werkdagen die voorbij lijken te vliegen? Naar dagen met voldoende uitdagend werk en leuke collega’s? Vind jij het leuk om machines te bedienen, controleren en in te stellen? Dan kijken wij uit naar jouw komst!

Je werkt in twee ploegendienst, waardoor een gemiddelde dag begint met een korte overdracht met je collega’s uit de ploeg van de vorige dienst. Hoe is de dienst verlopen, waren of zijn er verstoringen die je nog in de gaten moet houden? Samen met de teamleider en het team stellen jullie de prioriteiten samen voor die dag, waarna je snel de fabriek in gaat. Aan de slag!

Jij vervult een cruciale rol, waarbij jij ervoor zorgt dat de start van het productieproces effectief en efficiënt verloopt. Wat houdt dit precies in? Je zorgt dat de aanvoerband van de machine altijd gevuld is met profielen zodat de machine continue kan blijven draaien. Jij stelt de machine goed in en bedient deze. Je bewaakt het goed functioneren van de machines en controleert de kwaliteit van de output. Hierbij is het belangrijk dat je nauwkeurig bent en alleen iets door de organisatie laat gaan waarvan jij zeker weet dat de kwaliteit 100% is. Je signaleert storingen en grijpt tijdig in. Aan het einde van de werkdag laat jij je werkplek schoon achter en draag jij je werk over aan de volgende operators.

Je werkt in een klein en gezellig team van 10 medewerkers, verdeeld over 2 ploegen. Je stuurt samen met het team op een goede kwaliteit en output.

VAN ONS VOOR JOU

Jij kunt je helemaal vinden in onze manier van werken, dat past echt bij jou. Bij ons is veel mogelijk, dus heb het lef alle kansen te pakken!

Om het nog aantrekkelijker te maken:

 • je ontvangt van ons een goed startsalaris, afhankelijk van je werkervaring;
 • Je ontvangt (afhankelijk van de resultaten van Intal) een prestatiebonus en/of Intalistentoeslag bij goed functioneren;
 • wij vinden jouw privétijd waardevol, daarom krijg je van ons 40 verlofdagen op fulltime basis (27 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar);
 • er is bij ons veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Neem het initiatief en ga op cursus of training;
 • je maakt deel uit van een enthousiast team met passie voor hun werk, een team dat lekker to the point is, maar ook van een lolletje houdt;
 • Je mag natuurlijk lekker ontspannen tijdens je pauze, maar je kunt ook meedoen aan felle tafeltennisbattles of een potje darts;
 • samen successen vieren doen wij graag, met borrels en leuke events.

JIJ

 • een technische opleiding hoef je niet te hebben, we vinden het wel belangrijk dat je affiniteit hebt met machines;
 • toont initiatief en kunt goed samenwerken;
 • bent nauwkeurig en kwaliteitsgericht;
 • je bent bereid om te werken in ploegendiensten (05.30 - 14.00 / 13.30 - 22.00)
 • beheerst de Nederlandse taal prima. 100% perfect hoeft helemaal niet;
 • hebt eigen vervoer naar de fabriek in Opmeer. Je woont op maximaal 30 kilometer reisafstand.

WAAROM JIJ BIJ INTAL WILT WERKEN

Intal is ontwikkelaar en producent van circulaire aluminium raam-, deur- en vliesgevelsystemen voor alle sectoren in de bouw. We ontwikkelen en produceren onze aluminium geveloplossingen zonder tussenschakels en zijn daarmee uniek in Nederland.

Wij durven anders te zijn en worden gelukkig van vooruitgang, vrijheid, innovatie en het openlijk delen van kennis en successen. Het maakt ons samen creatief ondernemend en doet ons kennisgrenzen verleggen.

Wij vinden het belangrijk dat onze Intalisten in verbinding staan met elkaar en met het bedrijf, daarom zijn alle processen volledig open en transparant. Onze bedrijfscultuur is gericht op continu verbeteren, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Deze manier van werken noemen wij De Intal Methode.

Ons doel bij Intal is het excelleren in producten en de dienstverlening richting onze klanten door de klantbehoefte altijd centraal te stellen.

SOLLICITATIEPROCEDURE

Om te beginnen maken we graag kennis met je onder het genot van een kopje koffie of thee. Zo kunnen we kennis met elkaar maken, Intal introduceren, de functie bespreken en heb jij de ruimte om jezelf te presenteren. Tijdens het sollicitatieproces houden we je tijdig op de hoogte van eventuele beslissingen die we nemen.

Heb je vragen over werken bij Intal of de sollicitatieprocedure, neem dan gerust contact op met Roxanne Wagemaker via 06 30 24 16 23. Je kunt ook altijd een whatsappbericht sturen

INTERESSE?

Zie jij jezelf al werken bij ons? Verras ons dan met jouw sollicitatie die je kunt sturen naar work@intal.nl. Whatsapp je liever? Ook dat mag! We ontvangen je appje graag op bovenstaand telefoonnummer.

Deel vacature:

Krijg nog meer een gevoel bij Intal

Om jou een nog duidelijker beeld van Intal te geven, hebben wij deze video gemaakt. Zo krijg je nog meer een gevoel bij Intal. We nemen je mee door kantoor en onze fabriek. Natuurlijk komen er veel Intalisten in beeld. We laten je ook een aantal projecten zien die wij gerealiseerd hebben. Leuk om even te kijken. 

Ik wil de video wel zien!