Vacature inkoper

Vacature inkoper

Inkoper

Is slim inkopen niet nieuw voor jou? Loopt ons productieproces, dankzij de door jou gemaakte afspraken, op rolletjes? Waarbij je kwaliteit, prijs én levertijd goed in de gaten hebt gehouden? En ontvang én neem je daarnaast graag de vrijheid om je werk zelfstandig in te richten? Kom dan bij ons werken en word ook Intalist!

Wat ga je doen?

Als inkoper bij Intal zorg jij ervoor dat onze producten slim worden ingekocht en op tijd aanwezig zijn. Ongeveer 40% tot 50% van je werktijd ben je druk met het aanvragen, najagen en vergelijken van offertes voor bestaande producten bij onze vaste leveranciers. Je onderhoudt regelmatig contact met deze leveranciers en maakt afspraken over (raam)contracten, levertijden, prijzen, garanties en productinformatie. Daarnaast evalueer en beoordeel je hen op hun geleverde prestaties. 

Bovenop de vaste raamcontracten, maak je voor onze grote projecten aanvullende/project specifieke afspraken. Jij gaat, op basis van een functionele specificatie, de markt op om samen met onze leveranciers de meest passende bouwstenen voor onze kozijnen of vliesgevels te selecteren en in te kopen. Uiteraard volg je de ontwikkelingen in de markt en zoek je, naast onze vaste leveranciers, ook naar nieuwe leveranciers. 

Je zorgt voor een duidelijke productdocumentatie, zodat onze engineers weten welke producten zij in hun tekeningen kunnen verwerken. Hebben zij een product nodig dat niet in jouw documentatie terug te vinden is? Dan onderzoek je samen of je dit product moet toevoegen of dat er wellicht een vervangend alternatief is. Uiteraard verlies je hier de kwaliteit én prijs van het product niet bij uit het oog.

Dankzij jouw heldere afspraken weten jouw collega’s uit de operatie waar zij hun orders kunnen plaatsen. Zij nemen het vanaf dat moment van jou over!

Jouw werkzaamheden in het kort 

De functie van inkoper is nieuw binnen Intal. Je krijgt van ons alle vrijheid om je functie zelf vorm te geven! Wie wil dat nu niet?

 • als inkoper fungeer je als brug tussen sales, calculatie, backoffice en engineering.onderhouden met vaste leveranciers;
 • benaderen van nieuwe leveranciers en maken van afspraken; 
 • regelmatig overleg en adviseren van collega's met betrekking tot inkoop
 • bijhouden en analyseren van marktontwikkelingen; 
 • zorgdragen voor overzichtelijke productadministratie.

Van ons, voor jou

Bij ons is veel mogelijk, dus heb het lef alle kansen te pakken! Om het nog aantrekkelijker te maken:

 • je ontvangt van ons een goed salaris, afhankelijk van je werkervaring (ca. € 3.500,- tot € 4.750,-). Mocht jij dé perfecte kandidaat zijn, dan valt er zeker over het salaris te praten! 
 • je hebt recht op een jaarlijkse prestatiebonus die afhankelijk is van de resultaten van Intal; 
 • wij vinden jouw privétijd waardevol, daarom krijg je van ons 40 verlofdagen op fulltime basis (27 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar); 
 • je gaat werken volgens De Intal Methode, waarbij persoonlijk geluk centraal staat; 
 • er is bij ons veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Neem het initiatief en ga op cursus os training; 
 • je maakt deel uit van een enthousiast team met passie voor hun werk, een team dat lekker to the point is, maar ook van een lolletje houdt; 
 • je werkt in een verrassende werkomgeving met stijlvolle inrichting en creatieve vibe; 
 • je kunt in de pauze meedoen aan felle tafeltennisbattles en fanatieke voetgolf; 
 • samen successen vieren doen wij graag, met borrels en leuke events.

Jij

 • hebt minimaal 3 jaar werkervaring opgedaan als inkoper;
 • beschikt over minimaal MBO-4 werk- en denkniveau;
 • bent kritisch, nieuwsgierig en kunt goed onderhandelen; hebt affiniteit met techniek en een goed technisch inzicht;
 • je bent een stevige gesprekspartner die anderen van zijn standpunten weet te overtuigen;
 • je kunt helemaal vinden in onze manier van werken (De Intal Methode)!

Wie wij zijn & wat wij doen

Intal is ontwikkelaar en producent van circulaire aluminium raam-, deur- en vliesgevelsystemen voor alle sectoren in de bouw. We ontwikkelen en produceren onze aluminium geveloplossingen zonder tussenschakels en zijn daarmee uniek in Nederland.

Wij durven anders te zijn en worden gelukkig van vooruitgang, vrijheid, innovatie en het openlijk delen van kennis en successen. Het maakt ons samen creatief ondernemend en doet ons kennisgrenzen verleggen.

Wij vinden het belangrijk dat onze Intalisten in verbinding staan met elkaar en met het bedrijf, daarom zijn alle processen volledig open en transparant. Onze bedrijfscultuur is gericht op continu verbeteren, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Deze manier van werken noemen wij De Intal methode.

Ons doel bij Intal is het excelleren in producten en de dienstverlening richting onze klanten door de klantbehoefte altijd centraal te stellen.

Sollicitatieprocedure

Om te beginnen maken we graag kennis met je onder het genot van een kopje koffie. Zo kunnen we kennis met elkaar maken, Intal introduceren, de functie bespreken en heb jij de ruimte om jezelf te presenteren. Tijdens het sollicitatieproces (max. 2 gesprekken) houden we je tijdig op de hoogte van eventuele beslissingen die we nemen.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze recruiter Tanja Schaap op 06 30 24 16 23.

Interesse?

Ben jij onze nieuwe Intalist? Dan ontvangen wij graag je cv en een korte motivatie, je kunt deze mailen naar work@intal.nl.