Vacature hoofd werkvoorbereiding

Vacature hoofd werkvoorbereiding

Hoofd werk voorbereiding

Weet jij je team op de juiste manier te coachen en motiveren? Ben jij in staat om kritisch naar processen te kijken? Breng jij structuur en ben je in staat om de brug te slaan tussen strategie en operationele uitvoering? Wij zijn op zoek naar een hoofd werkvoorbereiding, of zoals wij deze persoon noemen: coördinator Frontoffice!

Bij Intal durven wij anders te zijn en worden wij gelukkig van vrijheid, innovatie en het openlijk delen van kennis en successen. Past dat perfect bij jou? Lees dan snel verder en solliciteer.

WAT GA JE DOEN? 

De coördinator Frontoffice is verantwoordelijk voor het managen en coachen van het team van engineers/werkvoorbereiders in Deurne en Opmeer. Als coördinator stuur je op de verantwoordelijkheidsgebieden klanttevredenheid, werkgeluk, operational excellence en rendement. Je bouwt aan een multidisciplinair team en neemt de Intalisten mee in hun ontwikkeling van resultaatgericht, professioneel en servicegericht handelen waarin klantbelang voorop staat. Als coördinator ben je het cement tussen de stenen en kweek je teamgeest. 

Je houdt zicht op de projecten en ondersteunt de coördinatie van de projecten zodanig dat de teamleden hun werk efficiënt en effectief kunnen uitvoeren. Jij borgt daarbij een hoogstaande kwaliteit en signaleert (potentiële) obstakels en onderneemt proactief acties. Je bent continu bezig met het verbeteren van de processen in samenwerking met het team met als doel te groeien naar operational excellence.

HET TEAM

De frontoffice ETO is opgesplitst in 2 locaties, Deurne en Opmeer. 4 van hen werken vanuit de vestiging in Deurne en 1 vanuit Opmeer. Het team zal verder uitbreiden waarbij jij gaat bouwen aan een nieuw team. Je geeft invulling aan de strategische doelstellingen in samenwerking met de Frontoffice CTO.

VAN ONS, VOOR JOU

Jij kunt je helemaal vinden in onze manier van werken, dat past echt bij jou. Bij ons is veel mogelijk, dus heb het lef alle kansen te pakken! Om het nog aantrekkelijker te maken:

 • je ontvangt van ons een goed salaris (afhankelijk van je werkervaring); auto van de zaak; laptop & telefoon;
 • Je ontvangt (afhankelijk van de resultaten van Intal) een prestatiebonus en/of Intalistentoeslag bij goed functioneren;
 • wij vinden jouw privétijd waardevol, daarom krijg je van ons 40 verlofdagen op fulltime basis (27 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar);    
 • je gaat werken volgens De Intal Methode waarbij persoonlijk geluk centraal staat;
 • er is bij ons veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Neem het initiatief en ga op cursus of training;
 • je maakt deel uit van een enthousiast team met passie voor hun werk, een team dat lekker to the point is, maar ook van een lolletje houdt;
 • samen successen vieren doen wij graag, met borrels en leuke events.

JIJ

Voor deze rol zoeken wij een empathisch persoon die stuurt op cijfers. Die structuur kan ontwikkelen en handvatten kan bieden aan de collega's die verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van het werk en goed kan omgaan met weerstand. Die een rots in de branding is als het even tegen zit voor zowel de klant als voor de eigen teamleden en het teamleden ook laat weten als het werk lekker gaat. Je waardeert de mensen om hun ervaring en kennis, stimuleert hen in hun persoonlijke ontwikkeling en helpt ze daarmee een volgende stap te maken.

Wij werken LEAN; continu verbeteren is een onderdeel van ons dagelijks werk, dat verwachten wij ook van jou. Daarnaast:

 • beschik je over relevante werkervaring, waarmee je als vakinhoudelijk sparringpartner het team kunt ondersteunen;
 • heb je een HBO/WO opleiding (technische bedrijfskunde, productietechniek, werktuigbouwkunde of vergelijkbaar) dan wel functioneer je op dit niveau;
 • beschik je over uitstekende leiderschapsvaardigheden en heb je hier geruime ervaring in; 
 • heb je veel energie, een sprankelende persoonlijkheid, ben je zelfverzekerd, kritisch, lekker eigenwijs en gepassioneerd;
 • als inspirator ben je communicatief sterk en kun je plannen omzetten in resultaat;
 • tot slot heb je de ambitie en de drive om te groeien.

WIE WIJ ZIJN EN WAT WIJ DOEN

Intal is ontwikkelaar en producent van circulaire aluminium raam-, deur- en vliesgevelsystemen voor alle sectoren in de bouw. We ontwikkelen en produceren onze aluminium geveloplossingen zonder tussenschakels en zijn daarmee uniek in Nederland.

Wij durven anders te zijn en worden gelukkig van vooruitgang, vrijheid, innovatie en het openlijk delen van kennis en successen. Het maakt ons samen creatief ondernemend en doet ons kennisgrenzen verleggen.

Wij vinden het belangrijk dat onze Intalisten in verbinding staan met elkaar en met het bedrijf, daarom zijn alle processen volledig open en transparant. Onze bedrijfscultuur is gericht op continu verbeteren, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Deze manier van werken noemen wij De Intal methode.

Ons doel bij Intal is het excelleren in producten en de dienstverlening richting onze klanten door de klantbehoefte altijd centraal te stellen.

SOLLICITATIEPROCEDURE

Om te beginnen maken we graag kennis met je onder het genot van een kopje koffie of thee. Zo kunnen we kennis met elkaar maken, Intal introduceren, de functie bespreken en heb jij de ruimte om jezelf te presenteren. Tijdens het sollicitatieproces (max. 2 gesprekken) houden we je tijdig op de hoogte van eventuele beslissingen die we nemen.

Heb je vragen over werken bij Intal of de sollicitatieprocedure, neem dan gerust contact op met Larissa Korse via 06 30 24 16 23. Je kunt ook altijd een whatsappbericht sturen. Heb je vragen over de inhoud van de rol of de werkzaamheden? Bel dan naar 0226 - 34 15 25 en vraag naar Barry Hubert (coördinator).

INTERESSE?

 

Ben jij onze nieuwe Intalist? Wij laten ons graag verrassen door jouw sollicitatie die je kunt mailen naar work@intal.nl

Deel vacature:

Krijg nog meer een gevoel bij Intal

Om jou een nog duidelijker beeld van Intal te geven, hebben wij deze video gemaakt. Zo krijg je nog meer een gevoel bij Intal. We nemen je mee door kantoor en onze fabriek. Natuurlijk komen er veel Intalisten in beeld. We laten je ook een aantal projecten zien die wij gerealiseerd hebben. Leuk om even te kijken. 

Ik wil de video wel zien!