Vacature coördinator tekenwerk gevelbouw

Vacature coördinator tekenwerk gevelbouw

Coördinator tekenwerk gevelbouw

Heb jij bouwkundig inzicht of een technische achtergrond? Weet jij structuur aan te brengen en ben jij in staat om kritisch naar processen te kijken? En ben je in staat om de brug te slaan tussen onze interne procesdelen sales, calculatie en werkvoorbereiding en (externe) tekenbureaus, waarbij je ook tekeningen kan controleren? Dan zoeken wij jou! We gaan ons team namelijk uitbreiden met een coördinator tekenwerk gevelbouw!

Bij Intal durven wij anders te zijn en worden wij gelukkig van vrijheid, innovatie en het openlijk delen van kennis en successen. Past dat perfect bij jou? Lees dan snel verder en solliciteer.

WAT GA JE DOEN?

Just give it a name: tekenwerk coördinator, hoofd tekenkamer, traffic manager of technisch project coördinator. Jij bent verantwoordelijk voor het uitbesteden van het tekenwerk van onze projecten. Jij bent hierbij het aanspreekpunt voor de externe partijen (klanten en tekenbureaus). Je stemt met de betrokken partijen de verschillende wensen af en zorgt ervoor dat processen optimaal gestroomlijnd worden. Je controleert tekenwerk, stemt dit af met de klant en zorgt dat het project tijdig bij jouw collega’s van de werkvoorbereiding ligt.

Je grijpt in bij onduidelijkheid en/of bij afwijkingen op de gemaakte afspraken en toont je hierin een stevige gesprekspartner met verstand van zaken. Jij borgt een hoogstaande kwaliteit en signaleert (potentiële) obstakels en onderneemt proactief acties. Tot slot ben je bezig met het verbeteren van de processen in samenwerking met de verschillende teams met als doel te groeien naar operational excellence.

VAN ONS, VOOR JOU

Jij kunt je helemaal vinden in onze manier van werken, dat past echt bij jou. Bij ons is veel mogelijk, dus heb het lef alle kansen te pakken! Om het nog aantrekkelijker te maken:

 • je ontvangt van ons een goed salaris (€4.000 - €6.000), een auto van de zaak, een laptop en een telefoon;
 • Je ontvangt (afhankelijk van de resultaten van Intal) een prestatiebonus en/of Intalistentoeslag bij goed functioneren;
 • wij vinden jouw privétijd waardevol, daarom krijg je van ons 40 verlofdagen op fulltime basis (27 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar);
 • je gaat werken volgens De Intal Methode waarbij persoonlijk geluk centraal staat;
 • er is bij ons veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Neem het initiatief en ga op cursus of training;
 • je maakt deel uit van een enthousiast team met passie voor hun werk, een team dat lekker to the point is, maar ook van een lolletje houdt;
 • samen successen vieren doen wij graag, met borrels en leuke events.

JIJ

Wij werken LEAN; continu verbeteren is een onderdeel van ons dagelijks werk, dat verwachten wij ook van jou. Daarnaast:

 • heb je voldoende bouwkundige kennis om onze klanten te adviseren;
 • heb je kennis van tekenwerk en BIM;
 • relevante ervaring in de (aluminium) gevelbouw is een pré;
 • beschik je over uitstekende organisatorische vaardigheden om alle processen in goede banen te leiden;
 • heb je veel energie, ben je zelfverzekerd, kritisch en een stevige gesprekspartner;
 • ben je communicatief sterk en kun je plannen omzetten in resultaat;
 • tot slot heb je de ambitie en de drive om te groeien.

Aangezien zowel onze klanten, partners, als Intalisten zich door heel Nederland bevinden maakt het niet uit waar je woont. Wel verwachten we je met enige regelmaat op ons inspirerende kantoor in Opmeer (NH).

WIE WIJ ZIJN EN WAT WIJ DOEN

Intal is ontwikkelaar en producent van circulaire aluminium raam-, deur- en vliesgevelsystemen voor alle sectoren in de bouw. We ontwikkelen en produceren onze aluminium geveloplossingen zonder tussenschakels en zijn daarmee uniek in Nederland.

Wij durven anders te zijn en worden gelukkig van vooruitgang, vrijheid, innovatie en het openlijk delen van kennis en successen. Het maakt ons samen creatief ondernemend en doet ons kennisgrenzen verleggen.

Wij vinden het belangrijk dat onze Intalisten in verbinding staan met elkaar en met het bedrijf, daarom zijn alle processen volledig open en transparant. Onze bedrijfscultuur is gericht op continu verbeteren, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Deze manier van werken noemen wij De Intal methode.

Ons doel bij Intal is het excelleren in producten en de dienstverlening richting onze klanten door de klantbehoefte altijd centraal te stellen.

SOLLICITATIEPROCEDURE

Om te beginnen maken we graag kennis met je onder het genot van een kopje koffie of thee. Zo kunnen we kennis met elkaar maken, Intal introduceren, de rol bespreken en heb jij de ruimte om jezelf te presenteren. Tijdens het sollicitatieproces (max. 2 gesprekken) houden we je tijdig op de hoogte van eventuele beslissingen die we nemen.

Heb je vragen over werken bij Intal of de sollicitatieprocedure, neem dan gerust contact op met Larissa Korse via 06 30 24 16 23. Je kunt ook altijd een whatsappbericht sturen. Heb je vragen over de inhoud van de rol of de werkzaamheden? Bel dan naar 0226 - 34 15 25 en vraag naar Barry Hubert (coördinator Frontoffice).

INTERESSE?

Ben jij onze nieuwe Intalist? Wij laten ons graag verrassen door jouw sollicitatie die je kunt mailen naar work@intal.nl.

Deel vacature:

Krijg nog meer een gevoel bij Intal

Om jou een nog duidelijker beeld van Intal te geven, hebben wij deze video gemaakt. Zo krijg je nog meer een gevoel bij Intal. We nemen je mee door kantoor en onze fabriek. Natuurlijk komen er veel Intalisten in beeld. We laten je ook een aantal projecten zien die wij gerealiseerd hebben. Leuk om even te kijken. 

Ik wil de video wel zien!