Vacature (commercieel) stagiair

Vacature (commercieel) stagiair

(Commercieel) stagiair

Wil jij stagelopen bij een organisatie die het anders durft aan te pakken dan de traditionele bedrijven binnen onze branche? Ben je nauwkeurig, ambitieus en initiatiefrijk? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Je komt als (commercieel) stagiair ons huidige team versterken dat bestaat uit drie ambitieuze accountmanagers, twee enthousiaste dames van de zakelijke relaties en een gemotiveerde commercieel medeweker binnendienst. Samen met het team vind je het een uitdaging om resultaten te boeken waarbij onze klanten centraal staan. 

Waarmee ga jij aan de slag? 

Nou eigenlijk met alles! Wij hebben geen specifieke taakomschrijving voor jou en kunnen jouw stage zo uitdagend mogelijk maken als dat jij wilt. Er zijn verschillende werkzaamheden en onderzoeken waar jij mee aan de slag kunt. Wij willen bijvoorbeeld een nieuwe markt gaan betreden, hiervoor kun jij aan de slag met een marktonderzoek, salesbenadering of marketingplan. 

Maar ook binnen de huidige markten kun je op onderzoek uit gaan en horen we graag jouw aanbevelingen. Vanuit zakelijke relaties hebben we een vraagstuk liggen met betrekking tot het optimaliseren van de huidige enquêtes en het analyseren en verwerken van de data over klanttevredenheid.  

Kortom, wij kunnen genoeg bedenken! Wat wil jij gaan oppakken?

Onze ideale kandidaat

 • volgt een commerciële opleiding (bijvoorbeeld commerciële economie, marketing & communicatie of bedrijfskunde);
 • zit in het derde of vierde jaar van zijn/of haar studie;
 • woont maximaal 30 kilometen van Opmeer;
 • heeft een authentieke persoonlijkheid en is ambitieus; 
 • communiceert open en krachtig;
 • is initiatiefrijk, bezit commercieel inzicht en weet kansen te pakken;
 • voelt zich als een vis in het water in een dynamische omgeving waar verandering de norm is.

Wie wij zijn & wat wij doen

Intal is ontwikkelaar en producent van circulaire aluminium raam-, deur- en vliesgevelsystemen voor alle sectoren in de bouw. We ontwikkelen en produceren onze aluminium geveloplossingen zonder tussenschakels en zijn daarmee uniek in Nederland.

Wij durven anders te zijn en worden gelukkig van vooruitgang, vrijheid, innovatie en het openlijk delen van kennis en successen. Het maakt ons samen creatief ondernemend en doet ons kennisgrenzen verleggen.

Wij vinden het belangrijk dat onze Intalisten in verbinding staan met elkaar en met het bedrijf, daarom zijn alle processen volledig open en transparant. Onze bedrijfscultuur is gericht op continu verbeteren, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Deze manier van werken noemen wij De Intal methode.

Ons doel bij Intal is het excelleren in producten en de dienstverlening richting onze klanten door de klantbehoefte altijd centraal te stellen.

Wat wij jou kunnen bieden

Jij kunt je helemaal vinden in onze manier van werken, dat past echt bij jou. Bij ons is veel mogelijk, dus heb het lef alle kansen te pakken! Om het nog aantrekkelijker te maken:

 • wij vinden jouw stage waardevol en zetten jouw persoonlijke ontwikkeling centraal;
 • je gaat werken volgens De Intal Methode waarbij persoonlijk geluk centraal staat;
 • je maakt deel uit van een enthousiast team met passie voor hun werk;
 • je hebt recht op een marktconforme stagevergoeding en reiskostenvergoeding
 • je werkt in een verrassend kantoor met stijlvolle inrichting en creatieve vibe;
 • samen successen vieren doen wij graag, met (online) borrels en leuke events 

Ben jij onze nieuwe Intalist? Wij laten ons graag verrassen door jouw sollicitatie die je kunt mailen naar work@intal.nl