Vacature commercieel medewerker binnendienst

Vacature commercieel medewerker binnendienst

Commercieel medewerker binnendienst

Intal groeit hard! Ben jij een zorgvuldige aanpakker die commercieel meedenkt, klanten ontzorgt en kennis en/of affiniteit heeft met techniek? Dan kun jij zomaar onze nieuwe collega zijn!

Bij Intal durven we anders te zijn dan de rest. Wij geloven niet zo in regeltjes, maar worden gelukkig van vrijheid, innovatie en het openlijk delen van successen. Hierdoor kunnen wij samen ondernemend, vooruitstrevend en succesvol zijn. Past dat bij jou, lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

In de rol van commercieel medewerker binnendienst ben jij het aanspreekpunt voor alle vragen van onze (zakelijke) klanten over lopende projecten. Je belt offertes na en bent alert op commerciële kansen. Samen met het salesteam vind je het een uitdaging om resultaat te boeken en de klant zo goed mogelijk te ontzorgen. Ook naar collega’s toe speel je een centrale rol.

Je bent aanspreekpunt voor vragen van collega’s over lopende projecten en je vormt de verbinding tussen het salesteam en de rest van de organisatie. Je legt gemaakte afspraken op punctuele wijze vast. Daarnaast zoek je regelmatig de samenwerking op met collega’s die offertes voor onze klanten opstellen en brainstorm je samen met je salescollega’s over nóg betere manieren om leads te genereren.

Hoe je jouw rol vormgeeft is volledig aan jou, je hebt alle vrijheid om hier je eigen draai aan te geven. In deze rol ben je onderdeel van het team Sales, dat bestaat uit 3 ambitieuze en enthousiaste collega’s.

Wat vragen we van jou?

 • MBO werk- en denkniveau, liefst met een technische achtergrond;
 • je bent een enthousiaste collega die gemakkelijk verbinding weet te maken;
 • je schakelt gemakkelijk tussen verschillende taken en bent stressbestendig;
 • je werkt zorgvuldig en zorgt voor overzicht in jouw werkzaamheden;
 • je bent administratief vaardig en hebt bij voorkeur ervaring in contractmanagement;
 • ervaring met AFAS is een duidelijke pré;
 • je bent in staat om zelfstandig vorm te geven aan deze brede binnendienstrol;
 • je bent initiatiefrijk, bezit commercieel inzicht en weet kansen te pakken;
 • je bent niet bang om de telefoon te pakken en klanten te benaderen met vragen;
 • je bent gericht op continu verbeteren.

Waarom jij bij ons wilt werken!

Intal is één van de snelstgroeiende spelers in de gevelbranche. Intal is ontwikkelaar en producent van circulaire aluminium raam-, deur- en vliesgevelsystemen voor alle sectoren in de bouw.

We ontwikkelen en produceren onze aluminium geveloplossingen zonder tussenschakels en zijn daarmee uniek in Nederland. Deze unieke positie geeft ons een grote voorsprong op onze concurrenten en biedt daarmee genoeg mogelijkheden voor sales. Ons doel bij Intal is het excelleren in producten en de dienstverlening richting onze klanten door de klantbehoefte altijd centraal te stellen.

Wij vinden het belangrijk dat onze Intalisten in verbinding staan met elkaar en met het bedrijf, daarom zijn alle processen volledig open en transparant. Onze bedrijfscultuur is gericht op continu verbeteren, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Deze manier van werken noemen wij De Intal methode.

Bij Intal denken we graag in kansen en stellen wij geluk en persoonlijke ontwikkeling centraal. Wij zetten onze Intalisten graag in hun kracht. Je kunt je vinden in onze manier van werken, dat past echt bij jou!

Als commercieel medewerker binnendienst ben je onderdeel van een team van 95 Intalisten waarbij je alle ruimte hebt om je persoonlijk te ontwikkelen. Bij ons is heel veel mogelijk, dus heb het lef alle kansen te pakken!

Dit is wat wij jou kunnen bieden:

 • een goed salaris en een laptop;
 • omdat jouw privétijd ook waardevol is, krijg je van ons 27 verlofdagen én de mogelijkheid om de 13 ADV dagen in tijd of geld uit te laten keren, passend bij jouw wensen ;
 • je werkt in een verrassend kantoor met stijlvolle inrichting en creatieve vibe;
 • samen successen vieren doen wij graag, met borrels en leuke events.

Enthousiast?

Ben jij enthousiast en zie jij jezelf al werken bij ons? Neem dan snel contact op en verras ons met jouw sollicitatie! Die kun je sturen naar work@intal.nl. Heb je nog vragen over de rol? Neem dan contact op met Larissa Korse of Monique Pluijmers via 0226-341525.