Vacature administratief medewerker

Vacature administratief medewerker

Administratief medewerker

Hi daar! Word jij blij van (het aanbrengen van) structuur, leer jij snel en weet je het hoofd koel te houden? Ben jij daarnaast een zelfstandige werker én een aanpakker? En ben je ook niet bang om soms nee te verkopen of kritische vragen te stellen? Dan zoeken wij jou! Wij zijn op zoek naar een administratieve collega voor ons procesdeel Backoffice.

WAT GA JE DOEN?

Geen dag is hetzelfde door de afwisselende taken waar jij verantwoordelijk voor zal worden, des te leuker en uitdagender! In deze rol ga je de administratieve handelingen van het inkooporderverwerkingsproces op je nemen. Maar wat houdt dat precies in?

 • je maakt inkooporders aan
 • je verwerkt de inkooporderbevestigingen
 • Je ontfermt je over alle bevestigingen die niet naar tevredenheid zijn en volgt deze op
 • je geeft bij leveranciers aan wanneer en hoe materialen aangeleverd moeten worden
 • je bewaakt afwijkingen in levertijd en prijs, en volgt deze op
 • Jj onderhoudt dagelijks contacten met onze leveranciers
 • Jj analyseert en evalueert de prestaties van leveranciers
 • je ondersteunt collega’s van team backoffice waar nodig
 • continu verbeteren is onderdeel van je dagelijks werk. Je herkent de obstakels en maakt ze zichtbaar waarna je initiatieven neemt om te gaan experimenteren

Jouw directe team bestaat uit Radi, een administratieve collega, en Richard, een collega die de productieplanning beheert. Daarnaast spar je regelmatig met jouw coördinator Peter, die verantwoordelijk is voor de Supply Chain. Ook heb je dagelijks overleg met onder andere Aileen, Ronald, Patrick en heel veel andere collega’s van team Backoffice. 

Elke ochtend is er een dagstart en wekelijks is er een verbetermoment met het hele team. Tijdens die momenten heb je de ruimte elkaar te informeren en te inspireren om tot nog betere resultaten te komen. Natuurlijk is er ook tijd voor informele momenten met elkaar zodat jullie elkaar steeds beter leren kennen.

VAN ONS, VOOR JOU

Intal is een ambitieuze, innovatieve en snelgroeiende organisatie waar veel mogelijk is. Voor deze rol kun je rekenen op het volgende:

 • je ontvangt van ons een goed salaris (€2.300,- / €2.700,-), afhankelijk van wat je meebrengt aan persoonlijke kwaliteiten en expertise
 • wij vinden jouw privétijd waardevol, daarom krijg je van ons 40 verlofdagen op fulltime basis (27 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar)
 • je gaat werken volgens De Intal Methode, waarbij vrijheid, verbinding en eigen verantwoordelijkheid centraal staan
 • er is bij ons veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Neem het initiatief en ga op cursus of training
 • we zien je graag op ons gezellige kantoor, maar je kunt natuurlijk ook prima vanuit huis werken. Maak de juiste balans voor jezelf en jouw team
 • ga naast hard werken ook hard relaxen. Neem de tijd voor een wandeling, gezellig bijkletsen met collega's, een lunch of meedoen aan een fanatiek potje jeu des boules, darts of tafeltennis. Doe wat jij fijn vindt
 • wij vieren alles wat we kunnen vieren. Liefst elke week. Kom naar onze vrijdagmiddagborrel, enjoy onze jaarlijkse BBQ. Ga mee met leuke uitjes die we organiseren en join ons Intal jaarfeest

WAT NEEM JE MEE?

Wij zijn niet alleen op zoek naar een nieuwe collega die deze veelzijdige taken uitvoert, maar ook iemand die doorvraagt, zo nu en dan kritische vragen stelt en iemand die de drive heeft om precies te willen weten hoe het zit. Je hebt durf en bent accuraat, proactief en zelfredzaam in het oplossen van uitdagingen. Daarnaast weet je alle gegevens als geen ander goed en vlot te verwerken in het ERP-systeem.

Daarnaast vragen we dit van je:

 • MBO werk- en denkniveau
 • je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift
 • je hebt (enige) kennis van MS Office en ERP systemen
 • jouw waarden in je (werkende) leven komen voor een groot deel overeen met die van de collega’s binnen Intal en je kunt je helemaal vinden in onze manier van werken (De Intal Methode)!
 • je brengt een aantal persoonlijke talenten mee die voor deze rol van belang zijn, onder andere aandacht voor details, zorgvuldigheid in werken, communicatieve vaardigheid, durf om het gesprek aan te gaan, zelfstandigheid en openheid voor verandering en verbetering
 • heb jij een opleiding in (of ervaring met) techniek en (gevel) bouw? Dat is een pré!

Solliciteer ook als je aan 80%+ van de criteria voldoet. Bij Intal nemen we geweldige mensen aan, kijk we vooral naar jouw persoonlijkheid en zeker niet alleen naar CV's. Als je een paar vereisten niet kunt afvinken, maar snel leert, dan horen we ook graag van je!

WHY HOW WHAT VAN INTAL

Wij durven anders te zijn en worden gelukkig van vooruitgang, vrijheid, innovatie en het openlijk delen van kennis en successen. Het maakt ons samen creatief ondernemend en doet ons kennisgrenzen verleggen.

Wij vinden het belangrijk dat onze Intalisten in verbinding staan met elkaar en met het bedrijf, daarom zijn alle processen volledig open en transparant. Onze bedrijfscultuur is gericht op continu verbeteren, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Deze manier van werken noemen wij De Intal methode.

Intal is ontwikkelaar en producent van circulaire aluminium raam-, deur- en vliesgevelsystemen voor alle sectoren in de bouw. We ontwikkelen en produceren onze aluminium geveloplossingen zonder tussenschakels en zijn daarmee uniek in Nederland. Ons doel bij Intal is het excelleren in producten en de dienstverlening richting onze klanten door de klantbehoefte altijd centraal te stellen.

SOLLICITEER!

Heb je nog vragen over de rol of over werken bij Intal? Neem dan contact op met één van onze collega’s van People & Culture, via 0226-341525 of via work@intal.nl. Je mag alle vragen stellen! Zie jij een match tussen jouw persoonlijke talenten en het werken als administratieve collega bij Intal? Verras ons met jouw korte sollicitatie!

Na jouw sollicitatie nemen we binnen twee weken contact met je op. Zien wij ook de match? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking met (een deel van) het team. Tijdens die kennismaking kunnen we jou leren kennen, Intal introduceren en de rol bespreken.

 

Kijken we beide terug op een positieve kennismaking? Dan volgt een online (In)talentenscan, een kort meeloopmoment en een verdiepend gesprek. Omdat we ons realiseren dat jouw tijd ook kostbaar is, schakelen we snel en houden we korte lijntjes met jou bij eventuele vervolgstappen.

Deel vacature: