Vacature accountmanager

Vacature accountmanager

Accountmanager

Wil jij je aansluiten bij één van de snelst groeiende organisaties in de gevelbranche? Dat komt dan goed uit want ons ambitieuze en enthousiaste salesteam is op zoek naar versterking. We zoeken een accountmanager met commerciële ervaring en technische affiniteit.

Het zit van nature in jou om het vertrouwen van jouw klanten te winnen door oprechte aandacht. Je begrijpt dat sales bij Intal niet om het aanbieden van standaardproducten gaat, maar om het toevoegen van waarde en het samen komen tot de beste oplossing. Je denkt mee met wat de klant nodig heeft voor nu, maar ook voor de toekomst. Al vanaf het eerste contact.

Bij Intal durven we anders te zijn dan de rest. Wij geloven niet zo in regeltjes, maar worden gelukkig van vrijheid, innovatie en het openlijk delen van successen. Hierdoor kunnen wij samen ondernemend, vooruitstrevend en succesvol zijn. Past dat bij jou, dan kan jij zomaar onze nieuwe collega zijn!

Wat ga je doen?

Als accountmanager bij Intal ben je verantwoordelijk voor het vinden en binden van potentiële klanten in de breedste zin van het woord. Je bezoekt dagelijks klanten en loopt gemakkelijk bij nieuwe prospects binnen om op inspirerende wijze het verhaal van Intal te vertellen.

Je onderhandelt zelfstandig over voorwaarden en tarieven en legt gemaakte afspraken op punctuele wijze vast. Daarnaast zoek je regelmatig de samenwerking op met collega’s die offertes voor jouw klanten opstellen en brainstorm je samen met je salescollega’s over nóg betere manieren om leads te genereren. Hoe je jouw rol vormgeeft is volledig aan jou, je hebt alle vrijheid om hier je eigen draai aan te geven.  

In deze rol ben je onderdeel van het team Sales, dat bestaat uit 3 ambitieuze en enthousiaste collega’s. We vragen je om in ieder geval regelmatig onze inspirerende kantoren in Opmeer of Deurne te bezoeken, om binding te houden met alle collega Intalisten.

Wat vragen we van jou?

 • HBO werk- en denkniveau, liefst met een bouwkundige achtergrond;
 • ervaring in de gevelbranche is een duidelijke pre, maar geen vereiste;
 • je bent een enthousiaste en gedreven professional die gemakkelijk verbinding weet te maken;
 • je bent in staat om zelfstandig vorm te geven aan deze brede salesrol;
 • je bent niet bang om bij nieuwe leads en klanten binnen te stappen;
 • je bent initiatiefrijk en bezit zelfstartend vermogen;
 • je bezit commercieel inzicht en weet kansen in de markt te benutten;
 • je bent gericht op continu verbeteren;
 • je bent bereid te reizen, onze klanten bevinden zich door heel Nederland;
 • een netwerk in de bouw is mooi meegenomen!Waarom jij bij ons wilt werken!
Wij wie zijn

Intal is één van de snelstgroeiende spelers in de gevelbranche. Intal is ontwikkelaar en producent van circulaire aluminium raam-, deur- en vliesgevelsystemen voor alle sectoren in de bouw.

We ontwikkelen en produceren onze aluminium geveloplossingen zonder tussenschakels en zijn daarmee uniek in Nederland. Deze unieke positie geeft ons een grote voorsprong op onze concurrenten en biedt daarmee genoeg mogelijkheden voor sales. Ons doel bij Intal is het excelleren in producten en de dienstverlening richting onze klanten door de klantbehoefte altijd centraal te stellen.

Wij vinden het belangrijk dat onze Intalisten in verbinding staan met elkaar en met het bedrijf, daarom zijn alle processen volledig open en transparant. Onze bedrijfscultuur is gericht op continu verbeteren, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Deze manier van werken noemen wij De Intal methode.

Bij Intal denken we graag in kansen en stellen wij geluk en persoonlijke ontwikkeling centraal. Wij zetten onze Intalisten graag in hun kracht. Je kunt je vinden in onze manier van werken, dat past echt bij jou!

Als accountmanager ben je onderdeel van een team van 95 Intalisten waarbij je alle ruimte hebt om je persoonlijk te ontwikkelen. Bij ons is heel veel mogelijk, dus heb het lef alle kansen te pakken!

Dit is wat wij jou kunnen bieden:

 • een marktconform salaris dat bepaald wordt door jouw relevante werkervaring en opleiding;
  27 vakantiedagen, 13 ADV dagen per jaar: ruim 8 weken aan vrije dagen;
 • reiskostenvergoeding, pensioenopbouw en collectieve verzekering;
 • werken volgens de Intal Methode waarbij persoonlijk geluk centraal staat;
 • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, neem het initiatief en ga op cursus of training;
 • onderdeel van een enthousiast team met passie voor hun werk, direct in de communicatie en altijd in voor pret!

Enthousiast?

Zie jij jezelf al werken bij ons? Neem dan snel contact op en verras ons met jouw sollicitatie! Heb je nog vragen over de rol? Neem dan contact op met Larissa Korse of Monique Pluijmers via 0226-341525. Je kunt jouw sollicitatie sturen naar work@intal.nl.