Vacature accountmanager

Vacature accountmanager

Accountmanager

Ben jij graag, net als wij, anders dan de rest? Ben je ondernemend en durf je van de geijkte paden af te wijken? Bruis jij van energie en ben je het liefst de hele dag onderweg? Dan zit je goed bij Intal; de meest toonaangevende aluminium gevelspecialist van Nederland.

Wat ga je doen?

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het vinden en binden van potentiële klanten in de breedste zin van het woord. Je bezoekt dagelijks klanten door heel Nederland en loopt gemakkelijk bij nieuwe prospects binnen om op inspirerende wijze het verhaal van Intal te vertellen. En dat is een verhaal waar je trots op bent. Want onze gevelsystemen zijn circulair en al onze processen worden zelfstandig uitgevoerd. Van ontwerp tot en met ontwikkeling, van engineering tot en met productie en van levering tot en met montage. Er zijn geen tussenschakels; alles is 100% Intal!

Je onderhandelt zelfstandig over voorwaarden en tarieven en legt gemaakte afspraken op punctuele wijze vast. Daarnaast zoek je regelmatig de samenwerking op met collega’s die offertes voor jouw klanten opstellen en brainstorm je met je salescollega’s over nóg betere manieren om leads te genereren en markten aan te boren. Hoe je jouw rol vormgeeft is volledig aan jou, je hebt alle vrijheid om hier je eigen draai aan te geven.  

Het team

In deze rol ben je onderdeel van het team Sales, dat naast jou bestaat uit nog 2 ambitieuze en enthousiaste accountmanagers. Het team zal binnenkort worden uitgebreid met een commercieel medewerker binnendienst.

We vragen je om in ieder geval regelmatig onze inspirerende kantoren in Opmeer of Deurne te bezoeken, om binding te houden met alle collega Intalisten.

Van ons, voor jou

 • je ontvangt van ons een goed salaris (ca. € 4.000, - € 5.000,- bruto per maand);
 • je hebt recht op een jaarlijkse prestatiebonus die afhankelijk is van de resultaten van Intal;
 • je ontvangt een leaseauto (leasewaarde ca. € 40.000 - € 50.000), laptop en telefoon;
 • wij vinden jouw privétijd waardevol, daarom krijg je van ons 40 verlofdagen op fulltime basis (27 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar);    
 • je gaat werken volgens De Intal Methode waarbij persoonlijk geluk centraal staat;
 • er is bij ons veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Neem het initiatief en ga op cursus of training;
 • je maakt deel uit van een enthousiast team met passie voor hun werk, een team dat lekker to the point is, maar ook van een lolletje houdt;
 • je werkt in een verrassend werkomgeving met stijlvolle inrichting en creatieve vibe;
 • je kunt in de pauze meedoen aan felle tafeltennisbattles en fanatieke voetgolf;
 • samen successen vieren doen wij graag, met borrels en leuke events.
   

Wat vragen we van jou?

 • je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt affiniteit met techniek;
 • je bent bereid te reizen, onze klanten bevinden zich door heel Nederland;
 • je bezit commercieel inzicht en weet kansen in de markt te benutten;
 • je bent een enthousiaste en gedreven professional die gemakkelijk verbinding weet te maken;
 • je bent in staat om zelfstandig vorm te geven aan deze brede salesrol;
   

Waarom jij bij Intal wilt werken!

Intal is ontwikkelaar en producent van circulaire aluminium raam-, deur- en vliesgevelsystemen voor alle sectoren in de bouw. We ontwikkelen en produceren onze aluminium geveloplossingen zonder tussenschakels en zijn daarmee uniek in Nederland.

Wij durven anders te zijn en worden gelukkig van vooruitgang, vrijheid, innovatie en het openlijk delen van kennis en successen. Het maakt ons samen creatief ondernemend en doet ons kennisgrenzen verleggen.

Wij vinden het belangrijk dat onze Intalisten in verbinding staan met elkaar en met het bedrijf, daarom zijn alle processen volledig open en transparant. Onze bedrijfscultuur is gericht op continu verbeteren, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Deze manier van werken noemen wij De Intal methode.

Ons doel bij Intal is het excelleren in producten en de dienstverlening richting onze klanten door de klantbehoefte altijd centraal te stellen.

Sollicitatieprocedure

Om te beginnen maken we graag kennis met je onder het genot van een kopje koffie. Zo kunnen we kennis met elkaar maken, Intal introduceren, de functie bespreken en heb jij de ruimte om jezelf te presenteren. Tijdens het sollicitatieproces (max. 2 gesprekken) houden we je tijdig op de hoogte van eventuele beslissingen die we nemen.

Heb je nog vragen over de rol, neem dan gerust contact op met Larissa Korse op 06 30 24 16 23.

Interesse?

Zie jij jezelf al werken bij ons? Verras ons dan met jouw sollicitatie die je kunt sturen naar work@intal.nl.
 

Deel vacature: