Vacature trainee allround project engineer

Vacature trainee allround project engineer

Trainee allround project engineer

Ben jij leergierig en wil je jezelf verder ontwikkelen tot allround project engineer? Heb je al enige werkervaring in een technische rol? Of heb je net je opleiding afgerond? Grijp dan deze mooie kans en laat je intern door ons opleiden tot volwaardig project engineer!

Wat ga je doen?

Wees gerust, we gooien je niet meteen in het diepe. We begrijpen dat je nieuw bent in deze functie en nog het nodige moet leren. Afhankelijk van jouw werkervaring en/of vooropleiding bepalen we samen hoe jouw persoonlijk leertraject eruit zal gaan zien. Dit leertraject zal onder andere bestaan uit coaching-on-the-job, zo nodig aangevuld met externe opleidingen en trainingen. Uiteraard evalueren we regelmatig samen jouw leertraject en vorderingen. Alles om zo goed mogelijk aan te sluiten bij jouw leerbehoefte. En ja, als trainee ontvang je gewoon een mooi salaris; wat wil je nog meer!?

Ps. In dit traineeship krijg je een cadeautje van ons. Allround betekent namelijk dat we je als project engineer opleiden tot calculator, tekenaar en werkvoorbereider! Een veelzijdige kickstart of vervolg van je carrière dus!

En daarna?

Aan het einde van jouw traineeship ben je opgeleid tot een allround project engineer. Je coördineert verschillende projecten tot een project gereed is voor productie. Je wordt verantwoordelijk voor het opzetten van de calculatie en het samenstellen en uitbrengen van offertes voor projecten. Met jouw bouwkundige inzicht ben je in staat tekeningen te lezen en om te zetten naar de behoefte en gevraagde technische oplossingen die Intal biedt.

Als jouw offerte opdracht wordt, weet jij technisch afstemming te bereiken met de projectleiding van de klant. Je stelt de productie- en montagetekeningen samen, zorgt voor vastlegging van productinformatie en voor verspreiding daarvan aan montageleiding en productieafdelingen. Verder maak en bewaak je planningen.

Het team

Je komt bij ons werken in de frontoffice. Naast jou zijn er nog 12 project engineers werkzaam binnen Intal. 6 daarvan werken vanuit Opmeer, de andere 6 vanuit Deurne. Jij komt afhankelijk van jouw woonplaats te werken in Opmeer of Deurne. Ieder team heeft een coördinator die het team begeleidt. Jouw persoonlijke buddy en coördinator coachen en ondersteunen jou tijdens het traineeship.

Van ons, voor jou

Jij kunt je helemaal vinden in onze manier van werken, dat past echt bij jou. Bij ons is veel mogelijk, dus heb het lef alle kansen te pakken! Om het nog aantrekkelijker te maken:

 • je ontvangt van ons een goed salaris (afhankelijk van je werkervaring) vanaf € 2.200,- tot € 3.000,- per maand;
 • je hebt recht op een jaarlijkse prestatiebonus die afhankelijk is van de resultaten van Intal;
 • wij vinden jouw privétijd waardevol, daarom krijg je van ons 40 verlofdagen op fulltime basis (27 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar);
 • je gaat werken volgens De Intal Methode waarbij persoonlijk geluk centraal staat;
 • er is bij ons veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Neem het initiatief en ga op cursus of training;
 • je maakt deel uit van een enthousiast team met passie voor hun werk, een team dat lekker to the point is, maar ook van een lolletje houdt;
 • je werkt in een verrassend werkomgeving met stijlvolle inrichting en creatieve vibe;
 • je kunt in de pauze meedoen aan felle tafeltennisbattles en fanatieke voetgolf;
 • samen successen vieren doen wij graag, met borrels en leuke events.

Jij

Wij werken LEAN; continu verbeteren is een onderdeel van ons dagelijks werk, dat verwachten wij ook van jou. Daarnaast:

 • heb je een (werktuig/bouw) technische vooropleiding op minimaal MBO niveau OF enige jaren werkervaring in een soortgelijke functie binnen de maakindustrie;
 • ben je leergierig en wil je graag investeren in jouw ontwikkeling;
 • ben je nauwkeurig en communicatief vaardig,
 • ben je ambitieus, ondernemend en gaat veranderingen niet uit de weg.

Werk je op dit moment als productiemedewerker binnen de gevelbranche en wil je doorgroeien? Neem dan ook contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wie wij zijn & wat wij doen

Intal is ontwikkelaar en producent van circulaire aluminium raam-, deur- en vliesgevelsystemen voor alle sectoren in de bouw. We ontwikkelen en produceren onze aluminium geveloplossingen zonder tussenschakels en zijn daarmee uniek in Nederland.

Wij durven anders te zijn en worden gelukkig van vooruitgang, vrijheid, innovatie en het openlijk delen van kennis en successen. Het maakt ons samen creatief ondernemend en doet ons kennisgrenzen verleggen.

Wij vinden het belangrijk dat onze Intalisten in verbinding staan met elkaar en met het bedrijf, daarom zijn alle processen volledig open en transparant. Onze bedrijfscultuur is gericht op continu verbeteren, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Deze manier van werken noemen wij De Intal methode.

Ons doel bij Intal is het excelleren in producten en de dienstverlening richting onze klanten door de klantbehoefte altijd centraal te stellen.

Sollicitatieprocedure

Om te beginnen maken we graag kennis met je onder het genot van een kopje koffie. Zo kunnen we elkaar een beetje leren kennen, Intal introduceren, de functie bespreken en heb jij de ruimte om jezelf te presenteren. Tijdens het sollicitatieproces (max. 2 gesprekken) houden we je tijdig op de hoogte van eventuele beslissingen die we nemen.

Heb je vragen over werken bij Intal of de sollicitatieprocedure, neem dan gerust contact op met Larissa Korse via 06 30 24 16 23. Je kunt ook altijd een whatsappbericht sturen. Heb je vragen over de inhoud van de rol of de werkzaamheden? Bel dan naar 0226 - 34 15 25 en vraag naar Barry Hubert (coördinator).

Interesse?

Zie jij jezelf al werken bij ons? Verras ons dan met jouw sollicitatie die je kunt sturen naar work@intal.nl.

 

Deel vacature: