Meerwaarde in product en proces

Bij Intal maken we circulaire aluminium kozijnen en vliesgevels voor alle sectoren in de bouw. Wij zijn systeemhuis en gevelbouwer ineen; we produceren alle aluminium kozijnen en vliesgevels van onze eigen aluminium profielen. Niet alleen de aluminium kozijnen en vliesgevels, maar ook de manier van werken, de connectie met de markt, de jarenlange opgedane praktijkervaring en het centraal zetten van de klant zijn onderscheidende factoren binnen ons bedrijf.

Wij ontwikkelen systemen op een geheel eigen wijze, volgens een eigen visie. Doordat wij de aluminium kozijnen en vliesgevels zelf plaatsen, weten we wat de wérkelijke uitdagingen op de bouwlocatie zijn, waar je bij de verwerking tegenaan loopt en hoe het zit het met de constructie en de uitvoerbaarheid van het systeem in de praktijk.

Die waardevolle ervaringen nemen wij mee in de productontwikkeling van onze eigen aluminium systemen en in advisering van onze klanten in het voortraject. Wij ontwikkelen geen producten die in de praktijk niet wenselijk zijn.

Wij weten precies wat er speelt in de markt. Vanuit de eigen praktijkervaring, maar ook omdat we een vertrouwensband met onze klanten hebben opgebouwd en partnerships zijn aangegaan met architecten en aannemers. Door in een vroeg stadium aan te haken bij een project en intensief samen te werken met onze klanten en partners, kunnen we altijd de beste oplossing bieden voor elk project. We kennen de Nederlandse bouwmethodes en stemmen daar onze producten en processen voortdurend op af. Doordat we alles in eigen beheer ontwikkelen én in de praktijk ondervinden of het systeem duurzaam is op de lange termijn, is de klant verzekerd van de garantie vanuit die praktijkervaring.

DUURZAME PRODUCTIELOCATIE

Bij Intal blijven we investeren in automatisering om tot grote volumes te kunnen komen. Zo spelen wij in op de toenemende vraag naar prefab elementen. We blijven daarnaast sterk in project specifieke profielen. Doordat wij systeemhuis en gevelbouwer ineen zijn, hebben we alle expertise onder 1 dak en kunnen we voor elke gevel een passende en kwalitatief hoogwaardige oplossing op maat maken.