Intal profielsystemen

Intal profielsystemen

Circulaire aluminium raam-, deur- en vliesgevelsystemen

Wij ontwikkelen, engineeren, produceren en leveren circulaire aluminium raam-, deur- en vliesgevelsystemen.

Alles wat wij doen is 100% Intal. Van ontwerp tot ontwikkeling, van engineering tot en met productie. Er zijn geen tussenschakels, wij zijn systeemhuis en gevelbouwer ineen. Alle aluminium kozijnen en vliesgevels die wij produceren zijn gemaakt uit onze eigen profielsystemen.

INTAL77

INTAL77-ST profielsysteem

Ons INTAL77 profielsysteem wordt vooral toegepast in kantoren, hotels, appartementencomplexen, distributiecentra en overheidsgebouwen. Wij hebben diverse profielseries binnen ons INTAL77 profielsysteem.

INTAL77-ST

Dit is ons vlakke profielsysteem. De INTAL77-ST is hoogisolerend, inbraakwerend, brandwerend en geschikt voor reguliere projecten.

INTAL77-RS

Aluminium kozijn

Dit slanke aluminium profielsysteem is breed toepasbaar in de woning- en utiliteitsbouw. Deze profielserie heeft een verdiept profiel dat een extra dimensie geeft aan de gevel. De INTAL77-RS  is hoogisolerend en inbraakwerend.

Ik ontvang graag downloads van de INTAL77 profielsystemen

Neem contact op

INTAL77-CS

Aluminium kozijn

Dit aluminium profielsysteem heeft een verborgen vleugel waardoor er geen verschil is tussen vaste en draaiende delen in de gevel. Dit geeft een gelijkmatige vlakverdeling. De INTAL77-CS is hoogisolerend, biedt een optimale lichtdoorlatendheid en heeft goede U-waarden.

INTAL77-RF

Aluminium kozijn

Deze slanke aluminium geveloplossing voldoet aan de hoge esthetische wensen van de architecten zonder afbreuk te doen aan de technische prestaties. De INTAL77-RF profielserie bevat een raam- en  deursysteem en is hoog isolerend door het multiple kamerprincipe. De profielserie heeft een hoge waterdichtheid  en is inbraakwerend. Net als de andere INTAL77 profielseries is de INTAL77-RF breed toepasbaar, voor zowel renovatie als nieuwbouw.

INTAL55

INTAL55 profielsysteem

Ons INTAL55 vliesgevelsysteem is bedoeld voor alle mogelijke toepassingen. De kokerdiepte kan variëren van 35 tot 275 mm. Elk vak wordt volledig separaat afgewaterd. Er zijn verschillende afwerkingslijsten beschikbaar variërend in zowel diepte als in vorm.

Ik ontvang graag downloads van de INTAL55 profielsystemen

Neem contact op

Projectmatige oplossingen

Wij zijn systeemhuis en gevelbouwer in één. Daardoor zijn wij sterk en snel in het bieden van projectmatige oplossingen die afwijken van de standaard. Gebaseerd op de wensen van de architect en opdrachtgever kunnen wij bestaande Intal profielsystemen op maat aanpassen zodat wij voldoen aan de esthetische wensen van de architect.