Intal aluminium profielsystemen

Intal aluminium profielsystemen

Circulaire aluminium raam-, deur- en vliesgevelsystemen

Wij ontwikkelen, engineeren, produceren en leveren circulaire aluminium raam-, deur- en vliesgevelsystemen.

Alles wat wij doen is 100% Intal. Van ontwerp tot ontwikkeling, van engineering tot en met productie. Er zijn geen tussenschakels, wij zijn systeemhuis en gevelbouwer ineen. Alle aluminium kozijnen en vliesgevels die wij produceren zijn gemaakt uit onze eigen profielsystemen.

IT77

IT77-ST profielsysteem

Ons IT77 profielsysteem wordt vooral toegepast in kantoren, hotels, appartementencomplexen, distributiecentra en overheidsgebouwen. Wij hebben diverse profielseries binnen ons IT77 profielsysteem.

IT77-ST

Dit is ons vlakke profielsysteem. De IT77-ST is hoogisolerend, inbraakwerend, brandwerend en geschikt voor reguliere projecten.

IT77-RS

Aluminium kozijn

Dit slanke aluminium profielsysteem is breed toepasbaar in de woning- en utiliteitsbouw. Deze profielserie heeft een verdiept profiel dat een extra dimensie geeft aan de gevel. De IT77-RS  is hoogisolerend en inbraakwerend.

Ik ontvang graag downloads van de IT77 aluminium profielsystemen

Neem contact op

IT77-CS

Aluminium kozijn

Dit aluminium profielsysteem heeft een verborgen vleugel waardoor er geen verschil is tussen vaste en draaiende delen in de gevel. Dit geeft een gelijkmatige vlakverdeling. De IT77-CS is hoogisolerend, biedt een optimale lichtdoorlatendheid en heeft goede U-waarden.

IT77-RF

Aluminium kozijn

Deze slanke aluminium geveloplossing voldoet aan de hoge esthetische wensen van de architecten zonder afbreuk te doen aan de technische prestaties. De IT77-RF profielserie bevat een raam- en  deursysteem en is hoog isolerend door het multiple kamerprincipe. De profielserie heeft een hoge waterdichtheid  en is inbraakwerend. Net als de andere IT77 profielseries is de IT77-RF breed toepasbaar, voor zowel renovatie als nieuwbouw.

IT55

INTAL55 profielsysteem

Ons IT55 vliesgevelsysteem is bedoeld voor alle mogelijke toepassingen. De kokerdiepte kan variëren van 35 tot 275 mm. Elk vak wordt volledig separaat afgewaterd. Er zijn verschillende afwerkingslijsten beschikbaar variërend in zowel diepte als in vorm.

Ik ontvang graag downloads van de IT55 aluminium profielsystemen

Neem contact op

Harbour Fenster

Harbour Fenster is een innovatieve en budgetvriendelijke oplossing voor gevels met een zware geluidbelasting, waardoor een extra voorzetgevel niet meer noodzakelijk is. Een innovatieve aluminium geveloplossing met unieke combinatie van ventilatie en geluidsreductie die we samen met Heddes Bouw & Ontwikkeling hebben ontwikkeld.

Naar de Harbour Fenster pagina

Project Business Unit

Wij zijn systeemhuis en gevelbouwer ineen. Dat maakt ons anders dan de rest omdat wij alle kennis én alle producten in huis hebben. Projecten met complexe engineering pakken wij graag op. Om optimaal te presteren sluiten we bij projecten met complexe engineering graag in een vroeg stadium aan bij het bouwteam. 

Daardoor zijn wij sterk, flexibel en snel in het bieden van projectmatige oplossingen die afwijken van de standaard. Maatwerk dus. Gebaseerd op de wensen van de architect en opdrachtgever kunnen wij bestaande Intal profielsystemen op maat aanpassen zodat wij voldoen aan de esthetische wensen van de architect. 

Product Business Unit

Standaard kozijnen, eenvoudig, repeterend werk, in grote of kleine hoeveelheden is één van de krachten van Intal. Voor projecten waarvoor bijna geen advisering of engineering aan te pas komt. Daardoor kunnen de producten tegen een aantrekkelijke prijs volgens planning geleverd worden.

Wat we doen is het configeren van het gewenste kozijn vanuit onze basisprofielen. Onze opdrachtgevers geven de afmetingen door, het type standaardprofiel, de kleur, het glastype en raambeslag. Wij kunnen dan direct de prijs doorgeven en de opdrachtgever kan de details meenemen in de ontwerpfase.

 

 

Standaard kozijnen in Duindoornflat